Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga tratamentul facial preferat si de Michelle Obama!

Concurs: Castiga tratamentul facial preferat si de Michelle Obama!

[like_to_read]

Tenul perfect nu este un ideal de neatins. Castiga tratamentul facial preferat si de Michelle Obama! Rasfata-te precum familia prezindentiala americana cu tratamentul WishPro! Participa la concurs si poti castiga tratamentul prezidential!

Tehnologia fantastica WishPro se distinge printr-o multitudine de inovatii: sinergia unica intre tehnologii estetice (cercetate de NASA) si formule cosmetice puternice, 2 patente internationale, rapiditatea tratamentelor faciale cu rezultate vizibile instant, precum si varietatea tratamentelor cosmetice. Fie ca iti doresti un tratament intensiv anti-aging, mai multa fermitate a tenului, eliminarea primelor semne ale imbatranirii, tratamentul acneei inestetice sau pur si simplu, un tratament de curatare si hidratare in profunzime pentru intretinerea conditiei pielii, WishPro este solutia perfecta, ce a revolutionat lumea esteticii!

Sistemul WishPro incorporeaza 4 tehnologii estetice avansate, destinate pentru 4 tipuri de tratamente diferite: rejuvenare faciala, tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling.

Pentru 3 castigatori, clinica de estetica medicala SlimArt din Bucuresti ofera 3 tratamente faciale ce contin: microdermoabraziune cu diamante + tratamentul WishPro (personalizat, in functie de fiecare tip de ten) + masaj facial.

Concursul se desfasoara in perioada: 15 iulie - 5 august 2013

Conditii de participare*:

  • Aduna 300 de puncte prin votarea imaginilor din galeriile foto F&B (click pe inima din colt)
  • Da Share paginii de concurs
  • Da LIKE paginii de Facebook:  https://www.facebook.com/clinicaslimart
  • Lasa-ne un comentariu cu username-ul tau si ce tip de tratament WishPro ai incerca!**

*Ar fi de preferat ca toti castigatorii sa fie  din Bucuresti, pentru a putea beneficia de premiu. ** Va rugam sa va mentionati si username-ul contului de pe  www.fashionandbeauty.ro, pentru a putea verifica lista de puncte adunate de participanti!

Daca ai indeplinit TOATE conditiile de mai sus, ai toate sansele sa te numeri printre cei trei castigatori pe care ii vom anunta pe 5 august 2013.Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul sistemului random.org.Afla mai multe informatii despre tratamentele WishPro disponibile la clinicile de estetica medicala SlimArt:  www.slimart.ro

Ce tip de tratament WishPro ai incerca la Slimart?

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]