Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga suplimente alimentare pentru sezonul rece!

Concurs: Castiga suplimente alimentare pentru sezonul rece!

Sistemul imunitar este scutul nostru de protectie impotriva tuturor agentilor externi care actioneaza in mod negativ asupra organismului.Desi foarte multi oameni considera ca in sezonul rece organismul are o expunere mai mare in fata virozelor sezoniere, primavara si toamna sunt anotimpurile in care imunitatea organismului este mai scazuta, iar in aceste perioade de tranzitie climatica virusii gripali sunt mult mai activi.Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante.Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza:lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru.Acesta combate atacurile virale si microbiene, lactoferina din compozitie interactionand cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala”.Mai multe detalii pe:  http://www.ropharma-healthcare.ro/*Disclaimer: Administrarea de suplimente alimentare nu trebuie facuta fara avizul medicului. Ele.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele efecte adverse rezultate in urma administrarii incorecte a suplimentelor alimentare. Participarea la concurs presupune acceptul implicit din partea userilor.Ele.ro si  Ropharma te invita la concurs!Participa la concurs si poti castiga unul din premiile Ropharma puse in joc! Fiecare premiu consta in: 1 cutie 12 comprimate Activit Imuno Forte lactoferina + 1 cana sablata + 1 gentuta pentru cosmetice. Vor fi in total 10 premii.Ce trebuie sa faci?1. Aboneaza-te la  newsletter-ul Sanatate Ele.ro; 2. Raspunde corect (in aceasta pagina de concurs, in zona de comentarii) la intrebarea: "Care sunt principalele componente ale suplimentului alimentar Activit Imuno Forte?” Ropharma Romania Regulament concurs:
  • Concursul se desfasoara in perioada 17 septembrie - 01 octombrie 2012, ora 10.
  • Participa la concurs doar persoanele care indeplinesc ambele cerinte ale concursului!
  • Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati in data de 01 octombrie 2012, dupa ora 11.00, in aceasta pagina de concurs.
  • Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
  • Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii lui, altfel premiul va fi anulat si se va extrage alt castigator.
PARTICIPA LA CONCURS!