Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga produse de ingrijire ONLiNE!

Concurs: Castiga produse de ingrijire ONLiNE! - BestConcurs

ONLiNE iti ofera relaxare si confort!ONLiNE este o gama de produse pentru ingrijirea zilnica ce iti ofera prospetime si confort pentru intreaga zi.ONLiNE te rasfata din cap pana in picioare: pentru o piele catifelata si curata foloseste sapunul lichid de liliac; relaxeaza-te după o zi grea cu spuma de baie cu aroma marina , adauga sarea cu aroma de vanilie pentru exfolierea delicata a pielii si calmeaza picioarele obosite cu sarea de baie cu aroma de eucalipt.Include in ritualul tau zilnic de infrumusetare gelul intim cu extract de musetel pentru ca tu sa te bucuri din plin de fiecare moment al zilei...sau al serii.Viziteaza-ne acum pe pagina noastra de Facebook  http://www.facebook.com/ONLiNE.ingrijire.zilnica si fii la curent cu noutatile legate de produsele ON LiNE.
Bucura-te de o piele relaxata si ingrijita si  castiga unul dintre premiile ONLiNE! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea de mai jos:Ce poti folosi pentru calmarea picioarelor obosite? a) Sare de baie cu aroma de eucalipt b) Sapunul lichid de liliac c) Gelul intim cu extract de musetel PARTICIPA LA CONCURS! Regulament concurs:
  • Concursul se desfasoara in perioada 13 septembrie – 20 septembrie 2012.
  • Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu conform cerintei concursului.
  • In data de 20 septembrie 2012, dupa ora 12.00, se vor desemna 5 castigatori, prin tragere la sorti care vor primi cate un premiu ONLiNE (fiecare premiu consta in: sapun lichid, spuma de baie, sare de baie, sare de picioare, gel intim ONLiNE) .
  • Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
  • Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decurs de 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.