Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga produse Himalaya in valoare totala de 220 de lei!

Concurs: Castiga produse Himalaya in valoare totala de 220 de lei!

Qbebe si HBoutique te invita la un nou concurs! Afla ce trebuie sa faci pentru a castiga produse Himalaya in valoare totala de 220 de lei!

Orice comanda de pe magazinul online HBoutique te inscrie in concurs! Completeaza formularul cu numarul si data facturii/comenzii si datele tale personale. Castigatorul va fi anuntat in data de 21.10.2013 atat telefonic, cat si pe  www.hboutique.ro, la sectiunea Concurs. Castigatorul are dreptul de a-si alege produsele Himalaya dorite!

Concursul va avea loc începând cu data de 08.10.2013, prin intermediul site-ului www.qbebe.ro şi se va desfăşura până la data de 18.10.2013.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Concurs, participanţii trebuie să achiziţioneze produse de pe magazinul online www.hboutique.ro, să introducă numărul şi data facturii, împreună cu datele de contact în secţiunea de concurs www.hboutique.ro/concurs. Câştigătorul va fi extras prin tragere la sorţi cu ajutorul site-ului www.random.org dintre persoanele care s-au înscris la concurs şi care au numărul de factură/comandă valid.

Premiul concursului:

În cadrul prezentului Concurs se va acorda 1 premiu, alcătuit din produse Himalaya în valoare de 220 lei, produse alese de către câştigător.

PARTICIPA LA CONCURS!