Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga premii speciale Microsoft: Mouse Microsoft Arc Touch, Mouse wireless Microsoft Mobile, Camera web Microsoft LifeCam HD, Cooler Notebook Microso

Concurs: Castiga premii speciale Microsoft: Mouse Microsoft Arc Touch, Mouse wireless Microsoft Mobile, Camera web Microsoft LifeCam HD, Cooler Notebook Microsoft! 

[like_to_read]

Durata desfasurarii campaniei:

Campania se desfasoara in perioada 26 iulie - 5 august 2013, ora 9:00.

Pot participa toate persoanele fizice care sunt “fan” ai paginii de Facebook Koyos.ro (https://www.facebook.com/koyos.ro ) si care parcurg toti pasii necesari participarii la etapa in curs, explicati in cadrul aplicatiei “Concurs Koyos”, si anume:

  1. Sa raspunda la intrebarea care va fi afisata in aplicatie.
  2. Sa se inscrie la newsletter cu o adresa de mail valida. Pentru a verifica acest lucru, fiecare candidat va primi separat, pe adresa de email participanta, un mesaj de confirmare prin care trebuie sa isi valideze adresa. Doar adresele de mail astfel confirmate vor fi eligibile pentru participarea la tombola.
  3. Daca participantul doreste mai multe sanse la tombola, le poate obtine prin recomandari (“share”) in lista de prieteni – numarul de share-uri pe durata concursului este nelimitat, pentru fiecare prieten nou inscris printr-o recomandare, participantul mai primeste o sansa la tombola.

Cu un cont de Facebook participantul se poate inscrie o singura data in etapa in curs, dar poate urmari contul de facebook si se poate inscrie in fiecare alta etapa noua.

Pentru fiecare prieten nou inscris in urma recomandarilor, participantul va avea cate o sansa in plus de castig la tombola din etapa curenta.

Vor participa la tombola doar cei care se vor abona la newsletterul Koyos si vor raspunde corect la intrebarea din aplicatie.

Premii:

Se vor acorda 10 premii prin tragere la sorti prin intermediul site-ului www.random.org. Premiile enumerate mai jos se vor acorda in ordinea extragerii participantilor la tombola.

  • 1x Mouse Microsoft Arc Touch, Negru
  • 1x Mouse wireless Microsoft Mobile 3500 BlueTrack, Negru
  • 2x Camera web Microsoft LifeCam HD-3000 HD 720p
  • 2x Cooler Notebook Microsoft, Negru
  • 2x Mouse wireless Microsoft Mobile 1000, Negru
  • 1x Mouse wireless Microsoft Mobile 1000, Albastru
  • 1x Mouse wireless Microsoft Mobile 1000, Rosu

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]