Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga pe loc un kit complet pentru sezonul rece!

Concurs: Castiga pe loc un kit complet pentru sezonul rece!

Propolis C Răceală şi Gripă te premiază, la Europa FM, cu un kit pentru sezonul rece, pentru ca tu să ţii la distanţă... răceala şi gripa!

Ascultă Europa FM, de luni până vineri, iar dacă ești primul care sună la 0372/069/599 şi răspunzi corect la întrebarea noastră, câştigi pe loc un kit complet pentru sezonul rece: o vestă, un fular şi o umbrelă - toate de la Propolis C Răceală şi Gripă, plus 2 cutii de Propolis C Răceală și Gripă una pentru copii şi una pentru adulţi, o cutie cu comprimate Propolis C Echinacea şi un sirop Propolis C Echinacea pentru copii!

Concursul are loc  in perioada 07 octombrie 2013 – 01 noiembrie 2012, de luni pana vineri in intervalul orar 14:00-17:00, câte un concurs pe zi, la fiecare concurs oferindu-se un pachet conținând 6 premii, in total pe zi oferindu-se un numar de 1 pachet cu premii.

PREMIUL consta intr-un “pachet premiu” denumit „kit pentru sezonul rece” și compus din: 1 - Vesta Propolis C, 1- Umbrela Propolis C, 1 - Propolis C Raceala si Gripa Kids, 1 - fular, 1  - Propolis C Raceala si Gripa, 1 - cana rosie, 1 - Propolis C Echinacea x 30 plus 10 comprimate, 1 - Propolis C Echinacea Kids sirop, valoarea totală a premiului fiind de 300 de lei.

Mecanismul concursului:

Concursul este anuntat in cadrul emisiunii radio Europa FM  “Ore de toamna”, in care se specifica atributele produselor care pot fi castigate in cadrul concursului “PROPOLIS C RACEALA SI GRIPA TE PREMIAZA CU UN KIT PENTRU SEZONUL RECE.

Desfasurarea fiecarei editii se anunta  prin lansarea de catre prezentatorii emisiunilor a unei invitatii catre participant de a suna la Europa FM, telefon 0372.069.599 , numar cu tarif normal, pentru a raspunde la intrebarea concursului si pentru a castiga premiul constand intr-un pachet premiu format dintr-o Vesta Propolis C, o Umbrela Propolis C, o cutie Propolis C Raceala si Gripa Kids, un fular, o cutie Propolis C Raceala si Gripa, o cana rosie, o cutie Propolis C Echinacea x 30 plus 10 comprimate, un Propolis C Echinacea Kids sirop.

Important !!! Anuntarea castigatorilor se realizeaza in direct de catre realizatorul emisiunii radio, in momentul derularii concursului radio, dupa ce participantul suna si raspunde corect la intrebarea din concurs, prin intermediul statiei Europa FM. Va fi desemnat castigator primul participant la concurs care raspunde corect la intrebarea adresata.

PARTICIPA LA CONCURS!