Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta pe zi!

Concurs: Castiga o tableta pe zi !

De luni până vineri,

Câștigi o tabletă pe zi!

Tableta Vodafone Smart Tab 2 cu aplicatia Seenow preinstalata are canale TV, filme si radio la purtator.Pana pe 21 decembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, Kiss Fm impreuna cu Vodafone si Seenow fac cadou cate o tableta pe zi. Inscrie-te si intra in cursa pentru tragerea la sorti din fiecare dimineata, la Cronica Carcotasilor. PARTICIPA LA CONCURS! LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI: Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Kiss FM”, care poate fi receptat in Bucuresti si in alte 57 de orase din Romania si pe Internet, pe site-ul www.kissfm.ro.DURATA CAMPANIEI: Campania se va desfasura incepand cu data de 26 noiembrie 2012 incepand cu ora 07.00 si pana la data de 21 decembrie 2012 ora 10.00.MODUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI:
  • a) Concursul “Da, vreau o tableta!” se va desfasura in intervalul 26 noiembrie – 21 decembrie 2012, pe postul de radio KissFM, in fiecare zi de luni pana vineri in intervalul 07.00-10.00. Postul de radio poate fi receptionat si pe site-ul www.kissfm.ro.
  • b)  In perioada 23 noiembrie – 21 decembrie 2012, pe pagina principala a site-ului www.kissfm.ro, in prezentator va fi expus un banner cu mesajul “Da, vreau o tableta!”. Pentru a participa la campanie, utilizatorii site-ului  www.kissfm.ro vor trebui sa dea click pe banner si sa completeze formularul de concurs de pe pagina dedicata campaniei. Inscrierea in campanie se poate face in fiecare zi, de luni pana duminica, in perioada desfasurarii campaniei.
  • c) In fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 26 noiembrie – 21 decembrie 2012, realizatorii emisiunii Cronica Carcotasilor vor extrage un castigator cu ajutorul unui soft de extragere random.
  • d) Realizatorii emisiunii Cronica Carcotasilor vor intra in direct cu participantul la campanie extras si il vor declara castigator al editiei concursului.
PREMIILE OFERITE: Pe parcursul derularii campaniei, se vor acorda, in total, 20 premii constand in cate o tableta Vodafone Smart Tab 2 de 7 “ si cate o cartela Internet Vodafone, preactivata pentru doua luni cu 500 MB Internet.In cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiilor constand in obiecte cu contravaloarea acestora in bani sau in alte obiecte, si premiile nu pot fi cedate catre terti.Din momentul in care premiile oferite in cadrul Campaniilor nu se mai afla in posesia Organizatorilor, respectiv din momentul incheierii procesului verbal dintre Organizatori si castigator, toate riscurile legate de acestea se transfera la castigator.Premiul va fi acordat castigatorului cu conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.DREPTUL DE PARTICIPARE: La campania „Da, vreau o tableta!” poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania cu varsta de peste 18 ani sau minorii cu varsta intre 14 si 18 ani, cu acordul special al reprezentantilor legali.