Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Viva Q7 sau o tableta Viva Q8!

Concurs: Castiga o tableta Viva Q7 sau o tableta Viva Q8!

viva  

[like_to_read]

DURATA CAMPANIEI: Campania va fi lansata la data de 26 iulie 2013 si se va derula pana la data de 11 august 2013, urmand ca la sfarsitul campaniei sa fie desemnati castigatorii. Desemnarea castigatorilor se va face automat prin aplicatia de Facebook care gazduieste concursul, in data de 12 august 2013.

MECANISMUL CAMPANIEI: Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face numai prin intermediul paginii de Facebook a companiei si numai urmand toti pasii din aplicatia de concurs respectiv: sa apese “Like” pentru pagina Allview Mobile, sa posteze pe Wall-ul lor faptul ca participa la concursul Allview, sa-si invite prietenii sa participe la acest concurs si sa se aboneze la newsletter-ul companiei.

Participantii care introduc adrese invalide de email vor fi descalificati.

Pentru evitarea inscrierilor automate se accepta o singura inscriere de pe o adresa de IP. Castigatorii premiilor vor fi desemnati la data de 12 august 2013. Extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei de Facebook care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent.

Adresa de email si numele contului de Facebook reprezinta datele de identificare ale castigatorului. Daca un participant nu respecta toti pasii inscrierea sa va fi anulata. Participantii care sunt deja abonati la newsletter, vor fi inscrisi in concurs prin parcurgerea celorlalti pasi.

Premiul nu poate fi schimbat si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani. Inregistrarile care incalca regulile prezentate vor fi anulate.

PREMII: Premiile campaniei constau in: 1 tableta Viva Q7 si o tableta Viva Q8

DESEMNAREA CASTIGATORLOR: Castigatorii vor fi desemnati la data de 12 august 2013 prin tragere la sorti folosind aplicatia de Facebook care gazduieste concursul.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]