Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo!

Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul biasicom!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 15 octombrie 2013 – si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.

La campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul Biasicom!” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.biasicom.ro incepand cu perioada 15 octombrie 2013. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul Biasicom!”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul www.biasicom.ro prin landing-page-ul creat special pentru abonare sau prin accesarea newsletterelor prezente in site-ul biasicom, incepand cu 15 octombrie 2013 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei .

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente (prin landing-page-ul creat special pentru abonare sau prin accesarea newsletterelor prezente in site-ul biasicom).

Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare. Pentru a participa la Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul Biasicom!”, orice persoana deja abonata la newsletter trebuie sa fi deschis cel putin o data newsletterul biasicom incepand cu data de 15.10.2013.

Premiile:

Premiile concursului se vor stabili de la fiecare trei saptamani.

Pentru perioada 15.10.2013 – 05.11.2013 premiul consta in: o tableta Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo.

PARTICIPA LA CONCURS!