Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o super excursie la Copenhaga!

Concurs: Castiga o super excursie la Copenhaga! 

 In 2013 cardul ISIC va implini 60 de ani, o piatra de hotar in istoria studentului si o oportunitate de a reflecta asupra posibilitatilor de dezvoltare a ISIC-ului. Ne dorim sa auzim de la studen tii din Romania cum vad ei viitorul organizatiei ISIC.Intra in competitia internationala a studentilor! Ce trebuie sa faci? Spune-ne cum crezi ca ar trebui sa se dezvolte ISIC in urmatorii 60 de ani. Cautam raspunsuri inovatoare si aplicatii creative care surprind ceea ce crezi ca rezerva viitorul pentru ISIC.   Aplicatiile  sunt acceptate  in limba englez a, francez a, germansau spaniol a, precum  si pe orice suport: film de scurt metraj sau documentar, pictura, eseu, documentar audio, melodie, eseu foto,  e-book, infographic, prezentare sau orice alt mod pe care dor est i s a imp arti ideile tale pentru ISIC . Ce poti sa castigi? O super excursie la  Copenhaga! Ai putea fi unul din ce i trei finali sti care  s a prezinte ideile in fata unui public larg  la aniversare a of iciala "ISIC 60" celebrat a  in Copenhaga, Danemarca  in mai 2013. Cum sa te inscri?  Inscrierile pentru concurs se fac pe  pagina oficiala a concursului Tot ce trebuie sa faci e s a descarci  formularul de aplicatie, sa il completezi si sa il tr imiti i mpreuna cu raspunsul tau la adres a co mpetitions@isic.org. PARTICIPA LA CONCURS!.....................

Ce este ISIC?

International Student Identity Card este SINGURA dovada recunoscuta international ce probeaza statutul de elev/student, sustinuta de UNESCO si de Uniunea Europeana. Proiectul - initiat in 1956 - s-a raspandit rapid, ajungandu-se ca in zilele noastre sa fie activ in intreaga lume. ISIC se adreseaza elevilor cu varsta peste 12 ani si studentilor la cursuri de zi (inclusiv masteranzi sau doctoranzi) care studiaza la institutii de invatamant acreditate.

Posesorii cardului ISIC devin parte a unei comunitati internationale de peste 5 milioane de tineri care impart pasiunea de a calatori, de a-si largi orizonturile culturale si de a face noi descoperiri, si care se bucura de acces preferential la peste 42.000 de discounturi si beneficii in Romania si lume (Reteaua ISIC cuprinde 120 tari).  Ce ofera ISIC?    Validitatea Cardului: Valabilitatea cardului ISIC este de 16 luni, incepand din luna Septembrie pana in luna Decembrie, inclusiv, a anului urmator. Va precizam ca valabilitatea legitimatiei ISIC este in conformitate cu ultima stampila de pe carnetul de student / anul de studiu mentionat pe adeverinta prezentata. Astfel, la inceput de an scolar / universitar, puteti obtine legitimatia ISIC valabila pe noul an numai daca prezentati o dovada in acest sens: adeverinta pe care se mentioneaza anul respectiv, carnetul stampilat pe noul an, certificatul Erasmus eliberat de unviersitatea din Romania care atesta ca pe urmatorul an universitar aveti statut de student Erasmus. 

(Exemplu: un ISIC emis in Septembrie 2010 va avea valabilitate pana la 31 Decembrie 2011, adica 16 luni; un ISIC emis in Martie 2011 va avea valabilitatea tot pana la 31 Decembrie 2011 adica 10 luni;   un ISIC emis in Septembrie 2011 va avea valabilitate pana la 31 Decembrie 2012, adica 16 luni; un ISIC emis in Martie 2012 va avea valabilitatea tot pana la 31 Decembrie 2012 adica 10 luni.  Termenul de validitate este conceput astfel incat sa sa plieze pe structura anului scolar/universitar la nivel international.)