Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o petrecere la Hilton Spa Sibiu impreuna cu cele mai bune prietene!
 Petrecerea burlacitelor la Spa  Te pregatesti sa faci un pas important in viata si vrei sa-ti rasplatesti curajul si hotararea pentru angajamentul casatoriei? O petrecere la Hilton Spa Sibiu impreuna cu cele mai bune prietene iti ofera prilejul de a te simti ca o printesa, de a te relaxa si de a arata minunat pentru cea mai speciala zi din viata ta! Uita de stresul pregatirilor si incarca-te cu energie si vitalitate!
Ce poate fi mai relaxant decat sa astepti ziua cea mare bucurandu-te alaturi de prietenele tale de jacuzzi, sauna, camera de relaxare si piscina? Schimba experienta asteptarii zilei nuntii intr-una relaxanta si placuta!
Ce ai de facut? Nimic mai simplu! Fotografiaza-te alaturi de viitorul tau sot in mini-studioul special amenajat de organizatori si  David Postatny Photography in cadrul targului  Sibiu Wedding Days ( 17-19 februarie 2012, Sala Transilvania, Sibiu ) si inregistreaza acolo datele tale de contact.
Apoi, invita-ti toti prietenii, prietenii prietenelor, cunostintele, nasii, parintii sa va sustina si sa va voteze fotografia.
Fiecare fotografie poate fi votata o singura data, dar o persoana poate vota mai multi concurenti.
Nu uita, cu cat aduni mai multe voturi, cu atat cresc sansele tale si a prietenelor tale de a castiga concursul.
Fotografia ta va putea fi votata in perioada 21 februarie 2012 - 13 martie 2012.
In 13 martie 2012 votarea se va inchide si va fi desemnata castigatoare a concursului "Petrecerea burlacitelor la Spa", fotografia care a acumulat cele mai multe voturi.
PARTICIPA LA CONCURS!