Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o perie rotativa Brush Active de la Rowenta!
 AskHer.ro organizeaza un concurs si pune la bataie o perie rotativa Brush Active de la Rowenta.concurs askher.ro Daca vrei sa o castigi nu trebuie decat sa urmezi acesti 3 pasi:
  1. Inscrie-te la newsletterul askher.ro (formularul este in stanga)
  2. Da  LIKE paginii de Facebook askher.ro
  3. Lasa un comentariu la aceasta pagina in care sa descrii pasii pe care ii faci atunci cand iti ingrijesti parul. Nu ezita sa ne spui care sunt mastile pe care le folosesti (home made sau achizitionate din comert) si care este secretul pentru ca parul tau  sa arate impecabil si sa isi mentina sanatatea. La finalul comentariului scrie-ne care este numele tau de pe Facebook.
Atentie! Pentru a intra in concurs trebuie sa urmezi toti cei 3 pasi. De asemenea, adresa e e-mail lasata va trebui sa fie valida, astfel incat castigatoarea sa poata fi contactata in vederea trimiterii premiului.Peria rotativa de la Rowenta va fi castigata de persoana care va lasa cele mai interesante si utile informatii in comentariul sau.Castigatoarea va fi desemnata in data de 24 februarie, astfel incat peria rotativa sa ajunga la destinatie pana de 1 Martie. PARTICIPA LA CONCURS!