Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o pereche de lentile de ochelari Crizal Transitions de la Essilor!

Concurs: Castiga o pereche de lentile de ochelari Crizal Transitions de la Essilor!

[like_to_read]

Câştigă o pereche de lentile de ochelari Crizal Transitions de la Essilor!

Ochii tăi sunt afectaţi de radiaţiile UV pe tot parcursul anului – chiar dacă nu le simţi, ele provoacă leziuni care evoluează în timp, ajungând la boli oftalmologice grave, cum ar fi cataracta.

Pentru purtătorii de ochelari, Essilor a creat Crizal Transitions, singurele lentile heliomate de ochelari care protejează ochii atât de influenţa nocivă a razelor UV, cât şi de senzaţia neplăcută cauzată de lumina orbitoare a soarelui.

Ai ocazia să câştigi o pereche de lentile de ochelari Crizal Transitions, care îţi protejează ochii pe tot parcursul anului!

Tot ce trebuie să faci este să raspunzi printr-un comentariu la întrebarea de mai jos. Concursul se desfăşoară între 15 si 31 iulie 2013, iar câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi anunţat la data de 31 iulie 2013.

Regulament concurs:

  1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe www.eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au raspuns corect la intrebarea postata in pagina concursului.
  2. Concursul se desfasoara in perioada 15 - 31 iulie 2013. Premiul oferit in cadrul concursului consta intr-o pereche de lentile de ochelari Crizal Transitions.
  3. Extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului, in data de 31 iulie 2013.
  4. Numele castigătoarei va fi afişat pe site. Dacă iti regasesti numele pe site, te rugăm să ne trimiţi un e-mail cu numele tău, copie după cartea de identitate, numărul de telefon şi adresa completă, la adresa concurs@eva.ro, specificând care este premiul câştigat şi data afişării pe site.
  5. Emailul trebuie trimis după adresa de email folosită în crearea contului pe site-ul www.eva.ro.
  6. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  7. Realizarea de conturi multiple se consideră fraudă şi atrage după sine anularea oricărui premiu câştigat.
  8. Orice tentativă considerată frauduloasă de către administratorii site-ului atrage după sine anularea oricărui premiu câştigat.
  9. iMedia nu isi asuma obligatia pentru continutul uploadat (imagine sau text) de useri in cadrul concursului
  10. Dacă în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării pe site câştigătorele nu-şi revendică premiul, acesta va fi anulat.
  11. Condiţiile de validare: câştigătorul să fie cetăţean român şi să aibă minim 18 ani împliniţi.
  12. Un câştigător nu poate revendica mai mult de un premiu.
  13. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]