Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o mascara Mega Effects de la Avon!

Concurs: Castiga o mascara Mega Effects de la Avon!

[like_to_read]

Concursul incepe pe 15.07.2013, ora 10:00 si se termina pe 24.07.2013, ora 23:59.

Pentru a concura, participantul trebuie sa gaseasca noua mascara Mega Effects de la Avon, precum si alte lucruri din geanta din concurs.

Participantul incepe jocul prin citirea regulilor jocului. Pentru a participa, acesta trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile concursurile prin bifarea casutei.

Un alt element (nu obligatoriu) este casuta ce indica procesarea datelor personale in scopuri de marketing. Dupa ce a citit regulile, participantul poate da click pe “start” pentru a incepe concursul.

Participantul trebuie sa deschida fermoarul gentii pentru a putea accesa elementele din geanta. In acest stadiu, timpul nu este contorizat. Dupa ce geanta este desfacuta larg, are loc numaratoarea inversa. Numaratoarea se va desfasura de la 3 la 1. Dupa numaratoare, participantul va fi informat despre inceputul concursului prin aparitia cuvantului “Start”, iar apoi ceasul este activat.

Dupa disparitia ecranului cu numaratoarea inversa, participantul vede scopul principal al jocului: cautarea unui obiect ascuns - mascara Mega Effects de la Avon. Participantul trebuie sa scoata sau sdeplaseze obiecte din geanta cat mai curand posibil.

  • a) Participantul a scos un obiect care nu este mascara Mega Effects. Participantul primeste un mesaj ca obiectul extras nu este corect si se poate reintoarce in joc prin apasarea butonului “Mai incearca”.
  • b) Participantul a extras obiectul corect, mascara Mega Effects de la Avon. Va primi un mesaj cu felicitari, care cuprinde si alte elemente:
    • Timpul in care a gasit mascara Mega Effects de la Avon
    • Buton de evaluare
    • Buton care il redirectioneaza la pagina cu informatii despre Mascara Mega Effects de la Avon
    • Butonul care ii permite participantului sa joace din nou

Fiecare participant poate juca de 5 ori in 24 de ore, fara a lua in considerare alte activitati in aplicatie. Daca participantul doreste sa joace din nou, i se va cere sa invite minim 3 prieteni din lista sa de prieteni de pe Facebook (invitatie inseamna o notificare pentru respectiva persoana, fara sa primeasca o confirmare; odata invitata in aplicatie, timp de 24 de ore,aceasta nu va mai aparea in lista de prieteni pe care ii poate alege sa le trimita invitatie).

Premii:

  1. Pe durata Competitiei vor fi acordate gratuit 1000 de premii.
  2. Premiile sunt sponsorizate de Organizatorul mentionat in primul punct din prima sectiune.
  3. Premiul oferit este mascara Mega Effects de la Avon, fiecare in valoare de 45,00 RON. Valoarea totala comerciala a premiilor este de 45.000 RON.
  4. Premiile vor fi acordate in fiecare zi pentru participantii cu cele mai bune rezultate per joc, din ziua respectiva. In fiecare zi vor fi 100 de castigatori.
  5. Toate rezultatele dintr-o zi vor putea fi regasite in sectiunea “Top jucatori”. 100 cele mai bune rezultate din acea zi si cel mai scurt timp atins de Participant vor fi publicate in sectiunea“Castigatori”.
  6. Participantul poate primi un singur premiu pe toata durata Concursului.
  7. Atunci cand mai mult de o persoana obtin acelasi rezultat intr-un joc, prima care a obtinut rezultatul castiga.
  8. Participantii vor fi informati despre castigarea Concursului, precum si despre termenii si conditiile pentru colectarea premiului, printr-un mesaj electronic catre adresa de e-mail din aplicatie, sau, daca este posibil, printr-un mesaj pe Facebook.
  9. Organizatorul si colaboratorii sai nu se vor face vinovati pentru erorile de trimitere ai caror responsabili sunt participantii sau alte entitati ce nu tin de controlul organizatorului si in special, dar nu exclusive, in cazul in care:
    • i. Participantul ofera adresa de livrare dupa termenul limita impus de organizator.
    • ii. Participantul ofera adresa incorecta sau incompleta de livrare a premiului.
    • iii. Adresa particpantului se schimba, iar organizatorul nu este informat de acest lucru.

In cazul incalcarii oricarui termen al regulilor, participantul isi pierde dreptul asupra premiului

Organizatorul si colaboratorii isi rezerva dreptul de a folosi premiile necolectate in propriul scop.

Daca premiul nu mai este disponibil, Organizatorul si colaboratorii sai isi rezerva dreptul de a oferi alte premii de aceeasi valoare ca si premiul initial promis de Organizator. Premiul nu va consta in bani.

Premiilor Concursului, desemnati conform prezentului Regulament Oficial sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite, si nu pot ceda drepturile asupra premiilor castigate unor alte persoane.

Organizatorul si colaboratorii nu se fac respsonsabili de serviciile postale si de intarzierile pachetului, dar in cazul in care pachetul a fost pierdut si acest fapt a fost consemnat, Organizatorul va trimite un pachet identic participantului.

Organizatorul este responsabil exclusiv pentru verficarea respectarii termenilor si conditiilor conform carora se acorda premiile oferite in concurs.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]