Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o invitatie la relaxare si infrumusetare, oferita de Funky and Salon!
Funky and Salon si  Eva.ro te trimit la relaxare si rasfat! Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 sedinte Mani + Pedi + aplicat oja Opi Zoya Dior,  si 20% discount la celelalte servicii in salon timp de 1 luna., valabile la Funky and Salon.
Sub conceptul Beauty Inside-Out, Funky and Salon vine in sprijinul clientilor sai cu terapii de infrumusetare, relaxare si rasfat care se manifesta din interiorul sufletului catre exteriorul trupului.
Funky and Salon, Atelier de Infrumusetare ofera o gama variata de servicii profesionale  precum: Coafura, Styling, Barber-Shop, Manichiura, Pedichiura si elemente Spa,  Scrub si Exfolierea celulelor moarte, Unghii false, Cosmetica si Tratamente faciale, Masaj si Make-up.
Funky esti tu, funky sunt si eu; funky este starea de spirit pe care o ai atunci cand pur si simplu te simti bine fara motiv; funky este freza ta in dimineata asta cand parca iti sta super bine; funky este o miscare, o atitudine, un indemn, un complex de energie pozitiva, un look fresh si natural.
Pentru mai multe detalii, acceseaza blogul  www.funkyandsalon.blogspot.com si pagina de facebook FunkyandSalon pentru a descoperi informatii noi despre Health and Beauty si pentru a fi la curent cu toate ofertele Funky and Salon.
Funky and Salon – Beauty InsideOut
Office : D-na Ghica 131, Bucharest
Mob: 0726.091.591
Fbook:FunkyandSalon
Participa la concurs in perioada 2 februarie - 2 martie 2012, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una din cele 3 invitatii la Relaxare si Rasfat "Mani + Pedi + aplicat oja Opi Zoya Dior, si 20% discount la celelalte servicii in salon timp de 1 luna"  la Funky and Salon – BEAUTY Inside-Out!
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cum se numeste conceptul prin care Funky and Salon vine in sprijinul clientilor sai?
     
 Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile