Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o imprimanta Brother A3 MFCJ5910DW!

Concurs: Castiga o imprimanta Brother A3 MFCJ5910DW!

Perioada si aria de desfasurare a campaniei: Campania este organizata si se desfasoara in perioada 6 – 26 decembrie 2012, pe intreg teritoriul Romaniei, in spaţiul virtual aferent Facebook.Dreptul de participare: La Campanie are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care are o varsta de minim 18 ani impliniti la data de 6 decembrie 2012.Procedura campaniei: Concursul “Dimensiunea Conteaza” se va desfasura pe pagina de Facebook Discovery Romania facebook.com/discovery.romania astfel: utilizatorii vor avea la dispozitie o aplicatie urcata intr-un tab special dezvoltat. In acest spatiu userii vor fi invitati sa raspunda corect la Quiz-ul Dimensiunea Conteaza. La finalul quiz-ului, toti concurentii care raspund corect vor avea sansa sa participe in tragerea la sorti pentru a castiga o imprimata Brother A3 MFCJ5910DW. Mecanismul este in felul urmator: Userul va fi invitat sa intre pe facebook.com/discovery.romania unde va avea posibilitatea sa acceseze aplicatia special creata in cazul in care este fan al profilului. In caz contrar, userul va fi rugat sa devina fan daca doreste sa mearga mai departe.Prin accesarea tab-ului Dimensiunea Conteaza userul va avea acces la:
  • descrierea concursului si a perioadei de desfasurare
  • Va fi creat un tab dedicat concursului in cadrul paginii de Facebook Discovery Channel Romania. La click pe tab-ul respectiv userilor care nu sunt fani li se va afisa un mesaj de tipul “Click Like pentru a putea participa la concurs”
  • Utilizatorii care sunt fani ai paginii, vor vizualiza instructiunile jocului. Acestia vor fi informati ca pentru a intra in concurs trebuie sa treaca prin Quiz-ul Dimensiunea Conteaza. Quiz-ul va fi in format din 6 intrebari Brother si 2 intrebari despre show-ul Discovery Dynamo.
  • Trecerea de la o intrebare la alta va fi evidentiata de cresterea procentajului de progres. De data aceasta insa acesta nu se va opri la 100% ci la 141% (valoare maxima si implicit valoarea atinsa de cei care raspund corect la Quiz).
  • Cei care nu raspund corect la toate intrebarile, vor putea sa reia jocul ori de cate ori doresc. Cei care raspund corect, vor primi formularul de inscriere in concurs care le permite sa castige o imprimanta Brother.
  • Prin intermediul unei trageri la sorti, se va desemna marele premiului Brother.
Premiul campaniei poate fi castigat de participantii care indeplinesc concomitent urmatoarele conditii:
  • este fan al profilului Discovery Romania
  • este persoana rezidenta in Romania si are peste 18 ani la inceputul campaniei
  • sa isi fi incris datele personale corecte, dovedind cu act de identitate valabil
  • nu a incalcat niciuna dintre prevederile prezentului Regulament.
Anuntarea castigatorului se va face in termen de 30 zile lucratoare de la data incetarii campaniei.Premiile si acordarea acestora: In cadrul campaniei „Dimensiunea Conteaza” de pe facebook.com/discovery.romania se acorda 1 mare premiu constand intr-o imprimanta Brother A3 MFCJ5910DW. Valoarea totala a marilor premii acordate este de 700 RON, la care se adauga TVA. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea conditiilor campaniei. Premiile nu sunt transmisibile catre alte persoane. Castigatorii vor fi contactati de organizator prin intermediul Facebook, prin e-mail sau telefonic in termen de 5 zile lucratoare de la data validarii castigatorilor pentru a fi confirmate datele de contact si adresa de livrare a premiului. In situatia in care un castigator extras nu indeplineste cumulativ conditiile enumerate anterior ori nu confirma acceptarea premiului in termen de 48 ore de la data la care a fost anuntat, va avea loc o noua extragere pentru premiile neacordate. Dupa 2 extrageri consecutive in care concurentul extras nu a indeplinit conditiile de acordare a premiului, campania ia sfarsit, fara a fi acordate toate premiile. Premiile vor fi predate doar participantului declarat castigator, personal, care se va legitima cu un act de identitate valabil. Premiile vor fi transmise prin colet postal cu confirmare de primire. PARTICIPA LA CONCURS!