Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru 20 de persoane, impreuna cu membrii LaLaBand la munte sau unul dintre cele 1.400 de premii!

Concurs: Castiga o excursie pentru 20 de persoane, impreuna cu membrii LaLaBand la munte sau unul dintre cele 1.400 de premii!

Campania va incepe la data de  9 septembrie 2013, ora 00:00 si se va incheia la data de 31 decembrie 2013, ora 23:59.

 PRODUSELE PARTICIPANTE:

Produsele participante la Campanie sunt cele comercializate sub marca Tempo, care contin fiecare in interior cate un sticker promotional, pe care este inscriptionat un cod promotional alfanumeric unic , in baza caruia consumatorii pot participa la Campanie. Ambalajele produselor participante la Campanie enumerate mai sus sunt ambalaje promotionale care, in plus fata de informatia obisnuita, contin detaliat numele prezentei campanii si  coduri formate din  caractere alfanumerice, tiparite pe stickerele promotionale aflate in interiorul ambalajelor.

In prezenta campanie se pot inscrie si codurile alfanumerice de pe stickerele ambalajelor promotionale inscriptionate cu campania Tempo de LaLa Band, doar daca acele coduri nu au fost inscrise in prealabil in alte  campanii.

PREMIILE ACORDATE:

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera in total 1401 premii, si constau in:

  • a) 300 de premii instant:
    • 100 x Genti de umar- Bioband shoulder bag
    • 50 x Mini boxe
    • 50 x Manusi muzicale -Piano Gloves
    • 50 x Tricouri muzicale - Electric Guitar t-shirt
    • 50 x Genti de calatorie - Avant Troller blue
  • b) 1100 de premii garantate:
    • 100 x  Rucsaci de calatorie - Pandora backpack Blue
    • 1.000 x Pachete MP3 download
  • c) Premiu final - o excursie pentru 20 de persoane, impreuna cu membrii LaLaband la munte

Tabara se va desfasura intr-o zona montana din Romania, in decursul anului 2014, cu o durata de 3 zile/2 nopti si include cazare, 3 mese pe zi, activitati specifice, supraveghere de specialitate.  Toate datele taberei vor fi disponibile si comunicate pana la sfarsitul campaniei.

MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Pentru a se inscrie in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Promotional in perioada Campaniei, sa identifice un cod alfanumeric si sa-l inscrie in Campanie prin accesarea websiteului, urmand procedura electronica de inscriere pusa la dispozitie pe website. Inscrierea codurilor este posibila doar cu crearea in prealabil a unui cont pe website.

Pe website, in contul fiecarui participant, la sectiunea „Contul Meu” se va afisa harta Romaniei cu cele 42 de judete. Fiecarui judet ii sunt atribuite 4 stickere diferite cu obiective specifice zonei. Participantii pot inscrie pe website codurile promotionale aflate pe stickerele promotionale diferite (continand imagini diferite), in acest fel completand un judet (4 stickere distincte ale respectivului judet), o harta (42 de stickere distincte),  sau intreaga harta (168 stickere distincte).

PARTICIPA LA CONCURS!