Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie in Dubai sau alte premii!

Concurs: Castiga o excursie in Dubai sau alte premii!

[like_to_read]

Campania este organizata si se desfasoara in cinematograful Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si in cinematograful CinemaPRO. Campania este lansata in data de 8 iulie 2013 si dureaza la 31 august 2013.

Marcile participante:

La aceasta campanie participa urmatoarele marci:

  • Biletele de film, achizitionate din locatiile participante si valabile la orice film, orice ora, orice zi, inclusiv bilete achizitionate in cadrul promotiilor Luni 1+1, Orange, bilete cu tarife reduse sau speciale precum tarifele de elev, student, pensionar.
  • Meniurile Hollywood achizitionate de la barurile din incinta Hollywood Multiplex Bucuresti Mall.
  • Meniurile CinemaPRO achizitionate de la barul din incinta CinemaPRO.

Descrierea premiilor:

Premiile oferite in cadrul campaniei sunt urmatoarele:

  • Marele premiu: o excursie in DUBAI pentru toate locatiile participante, excursie pentru doua persoane, de cinci nopti, in luna septembrie / octombrie 2013, cazare la hotel de 4 stele, transport avion Bucuresti - Dubai - Bucuresti, transfer aeroport Dubai - hotel - aeroport Dubai.
  • Premii secundare: 64000 premii, astfel:
    • 33800 bilete gratuite valabile la achizitionarea unui bilet la film in zilele Marti, Joi, Vineri, pentru orice film, orice ora, fara avanpremiere, pana pe 15.09.2013.
    • 500 de bauturi racoritoare la dozator 0.5 L valabile exclusiv la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, orice aroma.
    • 100 de bauturi racoritoare la dozator 0.4 L valabile exclusiv la CinemaPRO, orice aroma.
    • 600 de pungi de popcorn mici
    • 26000 bilete cu tarif special de 17 lei, valabile exclusiv la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, pentru orice film, orice ora, de luni pana vineri.
    • 3000 bilete reduse 40% valabile exclusiv la CinemaPRO, pentru orice film, orice ora, de luni pana vineri.

Mecanismul campaniei:

Persoanele ce au drept de participare si care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la film, pentru orice tip de film, orice ora, orice zi, din incinta cinematografelor participante si / sau pentru fiecare Meniu Hollywood achizitionat de la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si / sau pentru fiecare Meniu CinemaPRO achizitionat de la CinemaPRO, vor primi pentru fiecare tranzactie de bilete realizata si pentru fiecare Meniu Hollywood si / sau Meniu CinemaPRO achizitionat, un talon avan una din suprafete razuibile (scratch card) iar cealalta suprafata avand spatiu special pentru completare date personale, cu care au posibilitatea de a castiga unul dintre premiile campaniei.

In baza talonului razuibil, care are o zona de razuit, se poate castiga doar premiile secundare, pentru marele premiu fiind necesara completarea datelor personale de pe spatele talonului.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]