Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie de 4 zile, cu 3 nopti de cazare pentru o persoana la Amsterdam, sau alte premii Heineken!

Concurs: Castiga o excursie de 4 zile, cu 3 nopti de cazare pentru o persoana la Amsterdam, sau alte premii Heineken!

[like_to_read]

CAND NU MAI EXISTA NICIUN MERIDIAN PE CARE SA NU IL FI TRAVERSAT SI NICIO PARALELA PE CARE SA NU O FI DEPASIT, CU SIGURANTA VA EXISTA INSA UN STRAT AL ATMOSFEREI DINCOLO DE CARE SA NU FI TRECUT INCA. HEINEKEN CAUTA UN CALATOR LEGENDAR PENTRU A-L PREGATI PENTRU O IESIRE IN SPATIU. INTRA IN CAMPANIA VOYAGE SI POTI CASTIGA UN ANTRENAMENT SPATIAL SI MII DE ALTE PREMII.

Campania "Heineken Voyage" va incepe la data de 15 iulie 2013 si se va incheia la data de 30 septembrie 2013.

Produsele participante la campanie sunt produsele de bere ale organizatorului (Heineken) in ambalaj sticla 0.33L, sticla 05.L, six pack sticla 0.33L, evidentiate prin ambalaje promotionale.

Modul de desfasurare:

Fiecare produs de bere Heineken contine un cod unic format din 8 caractere alfanumerice, pozitionate sub capacul fiecarei sticle de bere Heineken, participante la campanie.

Pentru a participa la acesta campanie, consumatorii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • sa cumpere un produs participant la campanie
  • sa isi creeze un singur cont Heineken Passport pe www.heineken.com/ro sau sa se autentifice daca deja are un cont creat
  • sa acceseze sectiunea Contul meu si sa introduca codurile promotionale de sub capacul sticlei de bere Heineken participante la campanie
  • introducere codurilor promotionale ofera participantilor posibilitate de a juca jocul Voyage pe site-ul www.heineken.com/ro si de a castiga unul dintre premiile puse in joc

Premiile: 

In cadrul acestei campanii, organizatorul ca acorda urmatoarele premii:

  • 1 x Antrenament spatial
  • 2000 x Geanta inscriptionata "Heineken"
  • 4000 x Portofel inscriptionata "Heineken"
  • 3500 x Sapca inscriptionata " Heineken"

Premiul constand in "Antrenament spatial" consta in o excursie de 4 zile, cu 3 nopti de cazare pentru o persoana la Amsterdam. Perioada excursiei este mai - iunie 2014.

Premiul cuprinde: un bilet de avion dus-intors, pe durata sederii in Amsterdam in continutul premiului sun incluse: cazare la un hotel clasificat in categoria 4 stele, toate mesele incluse, doua sesiuni de antrenament spatial, o vizita la Heineken Experience, program organizat la destinatie de catre organizator si transport pentru realizarea activitatilor stabilite, o diurna in valoare de 30 Euro/zi.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]