Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o croaziera transatlantica in doi, pe parcursul careia vei avea ocazia sa traiesti o aventura de neuitat!

Concurs: Castiga o croaziera transatlantica in doi, pe parcursul careia vei avea ocazia sa traiesti o aventura de neuitat!

[like_to_read]

Retraieste legenda SS Rex in stil italian!

Sarbatoreste aniversarea de 50 de ani a berii super-premium italiene numarul unu in lume intr-un stil unic: la bordul unui vas de croaziera de lux, parcurgand traseul legendarului vas SS Rex, castigator al trofeului Nastro Azzuro.

Logheaza-te cu profilul de Facebook, completeaza cele 5 activitati de pe punte si inscrie-te in tragerea la sorti pentru marele premiu: o croaziera transatlantica in doi, pe parcursul careia vei avea ocazia sa traiesti o aventura de neuitat!

Cum particip:

  • Cabina de calatorie:

Dupa ce te-ai logat folosind Facebook Login, vei obtine accesul la cabina de calatorie. Aici vei descoperi in fiecare zi o noua activitate pe care o poti completa. Fiecare activitate reprezinta o etapa din calatoria ta la bordul vasului de croaziera. Poti urmari traseul folosind harta de perete disponibila in cabina.

  • Activitati:

In cabina de calatorie vei avea la dispozitie 5 activitati care te vor aduce mai aproape de marele premiu. In fiecare zi in care accesezi site-ul, primesti acces la o noua activitate. Prin completarea intregul set de activitati intri in cursa pentru marele premiu.

  • Nastro azzuro:

Fiecare activitate completata iti aduce cate o panglica albastra (Nastro Azzuro) si implica parcurgerea unei noi etape din calatoria ta. Poti urmari numarul de activitati parcurse in contul tau si poti consulta traseul folosind harta de perete din cabina ta.

Premiu:

Marele premiu al campaniei aniversare Peroni reprezinta reeditarea traseului parcurs de legendarul vas italian SS Rex: o croaziera transatlantica de 17 zile pentru 2 persoane, cu plecare din Italia si sosire in Statele Unite.

Traseul include numeroase destinatii de exceptie precum Maroc, Spania, Tenerife, Rep. Dominicana, Grand Turks si Miami. Combinatia dintre itinerariul legendar si detaliile elegante ale unei calatorii la bordul unei nave de lux reprezinta o oportunitate unica de a vedea lumea. Afla mai multe detalii despre premiu in  Regulament.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]