Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cina romantica, o sampanie din partea casei si cate un parfum 'In the mood for love' - Gianfranco Ferre pentru tine si perechea ta!
Cucereste-i inima de Ziua Indragostitilor!Organizatori: 121.ro cu Restaurantul GrenadineDetalii concurs:
Activ pana la:12-02-2012

Premii:o cina romantica, o sampanie din partea casei si cate un parfum 'In the mood for love' - Gianfranco Ferre pentru tine si perechea ta 

Participare:0 puncte (sunt necesare 0 puncte pentru participare. Citeste despre cum poti folosi sistemul de puncte  aici)
0
0
Descriere concurs:Ziua Indragostitilor... Cauti cadoul perfect pentru el sau pentru ea? Ce spui de o cina romantica, o sampanie din partea casei si cate un parfum 'In the mood for love' - Gianfranco Ferre pentru tine si perechea ta oferite de restaurantul Grenadine? Petrece o seara speciala alaturi de persoana iubita in cea mairomantica zi a anului: Ziua Indragostitilor! Cel mai nou restaurant cu specific libanez si international din Bucuresti se numeste GRENADINE si a fost deschis la inceputul anului 2011 intr-o casa cocheta aproape de Piata Amzei.Rafinamentul bucatelor libaneze este pus in scena de un decor magnific.Asa si merita. Este cea mai spectaculoasa si sanatoasa bucatarie cu iesire la Mediterana.

Bogata in texturi, savori, arome si culori. Ierburi proaspete si mirodenii secrete. Asortarile si combinatiile intre feluri sunt practic infinite.Meniul autentic din Liban este ridicat la rang de arta de maestrul chef.

Locul are toate premisele pentru o seara autentica, savuroasa ca una petrecuta pe strazile Beirutului.Nici bucataria internationala nu este de neglijat! Aici puteti savura diverse supe, specialitati din peste si fructe de mare, vita si multe alte bunatati ce va ofera o experienta gastronomica de neuitat. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa fii membru 121, sa ai domiciliul stabil in Bucuresti, sa raspunzi corect la toate intrebarile noastre si astfel ai sansa sa te califici la extragerile la sorti.Concursul se va desfasura intre 3 si 12 februarie 2012. NOTA: Extragerea la sorti va avea loc pe data de 13 februarie 2012. PARTICIPA LA CONCURS!Te invitam sa citesti regulamentul general al concursurilor 121  aici. Nu uita sa iti verifici si profilul personal si sa il updatezi. Intra  aici!