Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cartela PrePay Vodafone!
După peste doi ani de blogging, și aproape trei luni de la rebranding, este vremea pentru primul concurs organizat pe  www.doicin.ro . Acesta are ca premiu o cartelă PrePay de la Vodafone nou nouță care abia așteaptă ca să fie activată de către un actual sau viitor fan Vodafone. Această cartelă PrePay vine cu 5 euro credit inițial, credit care îți va aduce extraopțiunea TOTAL, care constă în:
  1. 3000 de minute/SMS în rețea;
  2. 75 minute naționale și internaționale/SMS naționale;
  3. 15 MB de internet mobil.
Aici se află mai multe detalii despre această extraopțiune. Numărul cartelei va fi atribuit automat, de către sistem, în momentul activării acesteia.Pentru a participa la concurs și pentru a avea șansa de a câștiga această cartelă PrePay iată ce trebuie să faci:
  1. Să dai Like blogului meu pe Facebook. Toată lumea știe cum să facă acest lucru, așa că nu aveți nevoie de instrucțiuni. Cei care au dat Like deja pot sări peste acest pas;
  2. Să lași un comentariu la acest post cu adresa către profilul tău de Facebook.
Făcând aceste lucruri, ești automat înscris în concurs. Concursul este valabil timp de 7 zile, până la data de 16 februarie 2012, ora 23:59. Premiul va fi acordat prin tragere la sorți, cu ajutorul lui  random.org.Notă asupra comentariilor: comentariile de înscriere la concurs se fac numai prin formularul clasic. Orice alt comentariu se lasă prin Facebook. Dacă vă înscrieți prin Facebook, înscrierea nu va fi luată în seamă, iar în cazul în care comentați altceva prin formularul clasic, acesta nu va fi aprobat.  PARTICIPA LA CONCURS!