Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o camera foto Samsung Galaxy sau hrana Purina One pentru 6 luni!

Concurs: Castiga o camera foto Samsung Galaxy sau hrana Purina One pentru 6 luni!

[like_to_read]

Accepta provocarea de trei saptamani si vei observa diferente vizibile de imbunatatire a sanatatii pisicii tale!

Provocarea de 3 saptamani a demonstrat imbunatatirea semnelor vizibile de sanatate pentru foarte multe pisici. Accepta si tu provocarea si vei avea o pisica mai vesela, mai sanatoasa, cu un nivel de energie crescut, ochii stralucitori si blana lucioasa. Si, cel mai important, vei realiza cat este de importanta o nutritie corecta pentru sanatatea si pentru starea generala a pisicii tale.

In plus, in perioada 5 iulie - 29 august, in Provocarea de 3 Saptamani acumulezi puncte si primesti premii pentru tine si pentru pisica ta.

  • Participantii cu cele mai mari 3 punctaje inregistrate in perioada campaniei vor castiga fiecare cate o camera foto Smart Samsung.
  • Locurile 4 – 13 inclusiv, in ordinea descrescatoare a punctajelor, vor castiga premii constand in hrana PURINA ONE pentru 6 luni.

*La alegere dintre sortimentele PURINA ONE Junior 800g, PURINA ONE Indoor 800g si PURINA ONE Sterilcat 800g. Premiile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

Campania este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României în perioada 05.07.2013 ora 00:00:00 ora României - 29.08.2013 ora 23:59:59 ora Romaniei. Campania este deschisă participării tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/reşedinţa în România, cu vârsta de minim 18 ani.

PRODUSELE PARTICIPANTE:

Produsele participante la această Campanie sunt produsele din gama PURINA ONE, comercializate de către Nestlé România:

  • PURINA ONE Junior Pui şi Cereale integrale 300g
  • PURINA ONE Adult Somon şi Cereale integrale 300g
  • PURINA ONE Adult Pui şi Cereale integrale 300g
  • PURINA ONE Sterilcat Carne de vită şi Grâu 300g
  • PURINA ONE Sensitive Curcan şi Orez 300g
  • PURINA ONE Indoor Curcan 300g
  • PURINA ONE Urinary Care Pui şi Grâu 300g
  • PURINA ONE Adult Somon şi Cereale integrale 800g
  • PURINA ONE Adult Pui şi Cereale integrale 800g
  • PURINA ONE Sterilcat Carne de vită si Grâu 800g
  • PURINA ONE Sensitive Curcan şi Orez 800g
  • PURINA ONE Indoor Curcan 800g
  • PURINA ONE Urinary Care Pui şi Grâu 800g

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE:

Pentru a participa la prezenta campanie, participanţii trebuie să acumuleze cât mai multe puncte respectând următorul mecanism:

1. Să acceseze, în perioada campaniei, website-ul www.3saptamani.ro;

2. Să își creeze un cont pe website-ul campaniei, www.3saptamani.ro, în perioada 05.07.2013 ora 00:00:00 ora României – 29.08.2013 ora 23:59:59 ora României, prin completarea unui formular cu datele personale (nume, prenume, data nașterii, adresa de corespondență, număr de telefon și adresă de e-mail) și prin acceptarea disclaimer-ului referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal sau, în cazul în care au deja un cont creat, să se logheze în acel cont.

3. Să acumuleze cât mai multe puncte prin realizarea a 10 (zece) acțiuni. Doar prima acƫiune, cea de completare a chestionarului inițial, este obligatorie pentru a avea acces la celelalte acțiuni, restul acțiunilor fiind opționale. Pentru fiecare acțiune realizată, participanții vor primi un număr de puncte.

4. Punctele se pot acumula prin realizarea următoarelor acțiuni:

    • Etapa 1

1. Completarea chestionarului inițial - 20

2. Încărcarea unei copii (poză/scan) a bonului fiscal** ce atestă achiziționarea a unui produs participant - 100

    • Etapa a 2-a

3. Completarea chestionarului Nr. 1 (acest chestionar se completează după prima săptămână în care pisica a fost hrănită numai cu PURINA ONE) - 20

4. Descriere efecte vizibile după prima săptămână în care pisica a fost hrănită numai cu PURINA ONE (text) - 20

    • Etapa a 3-a

5. Completare chestionarului Nr. 2 (acest chestionar se completează după a doua săptămână în care pisica a fost hrănită numai cu PURINA ONE) - 20

6. Descriere efecte vizibile după a doua săptămână în care pisica a fost hrănită numai cu PURINA ONE (text) - 20

    • Etapa a 4-a

7. Completare chestionarului Nr. 3 (acest chestionar se completează după a treia săptămână în care pisica a fost hrănită numai cu PURINA ONE) - 20

8. Descriere efecte vizibile după a treia săptămână în care pisica a fost hrănită numai cu PURINA ONE (text) - 20

9. Descriere efecte vizibile la final - poză - 60

10. Descriere efecte vizibile la final - video - 100

    • Total Punctaj 400

5. Acumulând cât mai multe puncte, participanții au șansa să câștige unul din cele 3 premii constând într-o cameră foto Samsung. La sfârșitul campaniei, primii 3 (trei) participanți cu cele mai mari punctaje vor câștiga câte o cameră foto Samsung, iar următorii 10 (zece) vor câștiga hrană PURINA ONE pentru 6 luni. În cazul în care unul sau mai mulți participanți are/au punctaj egal cu participanții locurilor 1 – 13, atunci se va realiza o tragere la sorƫi pentru participanƫii care au același punctaj.

 *Reguli de încărcare a pozelor/video-urilor pe website-ul www.3saptamani.ro şi criterii de evaluare:

  • Poza să fie în format .jpg .png (mărime maximă: 2MB), iar video-ul să fie în format .avi, .mpg, .wmv (mărime maximă: 50MB).
  • Materialele să fie originale şi să respecte tema concursului (poza pisicii după ce a fost hrănită cu PURINA ONE timp de 3 săptămâni sau video-ul cu stăpânul pisicii descriind efectele vizibile dupa Provocarea PURINA ONE de 3 săptămâni).
  • Materialele să respecte condiţiile impuse de legislaţia în vigoare. Materialele nu trebuie sa fie ilegale, periculoase, maliţioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defăimătoare, rasiste sau xenofobe, materiale ce constituie o încalcare flagrantă a dreptului de autor şi nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale şi care au conotaţii politice.
  • Materialele nu încalcă dreptul la intimitate şi viaţa privată a persoanelor. Încărcarea unui material pe website se face pe propria răspundere a participantului care garantează că toate persoanele ce apar sau sunt menţionate în respectivul material şi-au dat acordul în acest sens.
  • Materialele nu instigă la violenţă, sinucidere, crimă, automutilare sau orice alte forme de agresiune verbală sau fizică.
  • Materialele să nu prezinte şi nu facă referite la nici o marcă de hrană pentru pisici, cu excepția mărcii PURINA ONE;
  • În fotografie/video trebuie să apară o singură pisică iar acesta trebuie fotografiată/filmată în întregime, fără să fie acoperită de alte obiecte;

PREMIILE CAMPANIEI PROMOŢIONALE:

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale pot fi vizualizate în tabelul următor:

Premii oferite participanților cu cele mai mari punctaje

  • 3 x Cameră foto smart Samsung
  • 10 x Hrană PURINA ONE Cat – pentru 6 luni 

Descrierea premiilor:

  • Camera foto Samsung Galaxy: Rezolutie: 16.3 MP, 3G, Wi-Fi, Android 4.1, culoare: Negru, Greutate 300 g, dimensiuni 70.8 x 128.7 x 19.1 mm, procesor Quad-Core la 1,4 GHz.
  • Hrana PURINA ONE pentru 6 luni: conţine 26 pachete de PURINA ONE 800 g la alegere între PURINAONE Junior, PURINA ONE Indoor si PURINA ONE Sterilcat, echivalentul a 20,7 kg hrană.

Participanţilor la Campanie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu excepţia cheltuielilor normale de desfăşurare a Campaniei (costul de achiziţionare a produselor PURINA ONE). Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiilor câştigate în cadrul prezentei Campanii, respectiv nu se pot schimba premiile oferite în cadrul prezentei Campanii.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]