Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o apa de toaleta Escape for Men de la Calvin Klein de 100 ml!

Concurs: Castiga o apa de toaleta Escape for Men de la Calvin Klein de 100 ml!

[like_to_read]

Fashiontv recomanda parfumuripenet.ro si iti aduce in aceasta vara cele mai faimoase esente in cadouri gandite special pentru tine. Intra in concurs si poti castiga saptamanal parfumuri celebre si produse cosmetice si de make-up.

Inscrie-te si poti castiga o apa de toaleta Escape for Men de la Calvin Klein de 100 ml

Pentru a participa, trebuie sa fii membru/a in comunitatea Fpeople.ro (te inscrii  aici) si sa dai LIKE celor doua pagini de Facebook  www.fpeople.ro si  Parfumuri pe net.

Ai indeplinit conditiile de mai sus? Mai trebuie doar sa raspunzi la cele patru intrebari din chestionarul de mai jos si poti castiga premiul saptamanal oferit de  parfumuripenet.ro.

Nu ai castigat in aceasta saptamana? Incearca-ti norocul saptamanal pana in 24 august si spune-le si prietenilor tai sa participe!

Vino si in Piata Casino din  Mamaia, la FashionTV Corner, si poti castiga zilnic un premiu oferit de FashionTV si ParfumuriPeNet.ro!

Pentru a participa la concurs  inscrie-te pe site-ul fpeople.ro, raspunde corect la cele doua intrebari si scrie-ti parerea la cele doua intrebari sondaj.

Extras din regulamentul concursului:

Extragerile vor avea loc in fiecare saptamana prin tragere la sorti. Concursul "FASHION TV RECOMANDA" se deruleaza in perioada 12 iulie - 24 august 2013. Saptamanal se vor posta noi intrebari de concurs si se va extrage un alt premiu. In aceasta perioada utilizatorii se inscriu in Concurs astfel: - se inregistreaza pe site completand datele de profil - dau like paginilor de facebook ale brandului fpeople.ro si parfumuripenet.ro - completeaza cu raspunul corect intrebarile de concurs, completeaza intrebarile de tip chestionar. Utilizatorii se pot inscrie zilnic pe site-ul fpeople.ro prin intermediul bannerelor de concurs si de pe pagina de Facebook. Extragerea castigatorilor se va face saptamanal prin tragere la sorti pe baza sistemului randomdintre participantii calificati.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]