Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o Tableta Apple iPad 4, 16GB, WIFI Black!

Concurs: Castiga o Tableta Apple iPad 4, 16GB, WIFI Black!

[like_to_read]

Sarbatoreste alaturi de noi!

Vara aceasta am pregatit pentru clienti oferte speciale la asigurarile de Viata, Casco si Locuinte, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de activitate Generali in Romania.

Acceseaza aplicatia si recomanda chiar tu ofertele speciale catre cei dragi!

Recomanda ofertele aniversare catre un prieten!

Aceasta va beneficia de promotii speciale pentru asigurarile Casco, de locuinta sau viata. In plus, pentru fiecare recomandare iti cresc sansele de a castiga un premiu special.

Recomanda ofertele aniversare, in perioada 15 iulie - 15 august 2013, si poti castiga un premiu cool prin tragere la sorti.

Modul de desfasurare a concursului:

Pentru inscrierea valabila in Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului
  • participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care are deja cont de utilizator) si sa acceseze pagina de Facebook a Generali Romania
  • sa acceseze butonul „Like”/„Imi place” a paginii de Facebook a Generali Romania, pentru ca apoi sa poata accesa sectiunea „Campanie Aniversare”
  • sa permita aplicatiei sa preia datele si informatiile postate in profilul sau de Facebook (datele si informatiile solicitate vor fi specificate intr-un ecran de permisiuni)
  • sa completeze formularul de recomandare cu datele proprii, precum si cu datele persoanei careia doreste sa ii recomande ofertele Generali
  • datele persoanei catre care recomanda ofertele trebuie sa fie reale si valide
  • participantul sa utilizeze pentru recomandari aceeasi adresa de e-mail proprie pe toata durata concursului (recomandarile trimise de catre acelasi participant, care au ca adresa de mail a persoanei care face recomandarea adrese diferite, vor fi considerate recomandari efectuate de catre participanti diferiti).

Premiile concursului:

  • In cadrul Concursului se va acorda 1 premiu prin tragere la sorti, constand intr-o Tableta Apple iPad 4, 16GB, WIFI Black.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]