Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa si ai parte de Dubla frumusete!

Concurs: Castiga noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa si ai parte de Dubla frumusete!

[like_to_read]

Dubla frumusete cu noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa

Combina puterea epilatului si a exfolierii pentru o piele cum nu ai mai avut-o niciodata. Pielea fina ca matasea devine acum realitate datorita combinatiei minunate de epliare si exfoliere oferita exclusiv de noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa. Combina inteligent un regim de frumusete care ofera cel mai bun sistem 2 in 1 de epilare si exfoliere pentru o piele mai fina si vizibil mai luminoasa. Mai mult, vei experimenta rezultatele pe care le poti obtine intr-un salon de frumusete chiar in confortul casei tale.

Braun  Silk-epil 7 SkinSpa este superior cerii in inlaturarea firelor scurte si de patru ori mai bun decat o exfoliere manuala, devenind o necesitate  pentru orice femeie. Creat pentru a fi folosit in baie sau la dus, SkinSpa ofera o experienta catifelata care se potriveste perfect in regimul tau de frumusete.

Peria de exfoliere cu tehnologie sonica opereaza cu 3.000 micro-vibratii pe minut, inlaturand celulele de piele moarta. Capatul epilatorului este alcatuit din 40 de pensete unice asezate in sistem close-grip care se pot roti pana la 15 grade inainte si inapoi si care urmaresc, intuitiv, formele feminine pentru o piele mai fina care dureaza pana la patru saptamani.

Celebrul estetician Abi Aksoy a comentat la lansarea produsului Silk-epil 7 SkinSpa:

“Intrebarea pe care mi-o adreseaza fiecare clienta este cum pot obtine o piele sanatoasa si stralucitoare in confortul casei  lor. Eu le indrum sa urmeze ritualul pe care femeile il folosesc  de sute de ani. Primul pas consta in inlaturarea firelor nedorite prin epilare si apoi prin procesul de redare a luminozitatii naturale a pielii cu ajutorul exfolierii, ti se asigura stralucirea pielii obosite, lasandu-ti picioarele sa arate minunat si mainile si decolteul fine ca matasea. Noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa aduce acest concept vechi de secole direct in secolul XXI. Combinand puterea epilatului si a exfolierii intr-un singur proces, acesta livreaza dubla frumusete autentica, acesta fiind si motivul pentru care recomand SkinSpa tututor care doresc sa obtina rezultatele dintr-un salon chiar la ele acasa”.

Dermatologul Dr. Bendetta Bazzini a adaugat: “Exfolierea este unul dintre cei mai importanti pasi in regimul de frumusete. Inlatura pielea uscata si moarta si stimuleaza regenerarea stratului inferior pentru a descoperi o piele mult mai fresh si mai fina, gata pentru hidratare. Mai mult, exfolierea regulata ajuta la prevenirea firelor de sub piele. Combinat cu epilarea care inlatura parul de la radacina, Braun Silk-epil 7 SkinSpa este bland si eficient, avand ca rezultat o piele mult mai sanatoasa si tanara”.

Compozitoarea si cantareata Sofie Winterson a fost aleasa sa reprezinte Braun ca ambasador pentru noul Silk-epil 7 SkinSpa. Avand o pasiune pentru muzica pe care ea o descrie ca fiind spa pentru suflet , este alegerea evidenta pentru picioarele, fata si vocea care sa reprezinte noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa. Asa cum SPA-ul te face sa te simti revogorata si renergizata, Sofie considera ca si muzica iti ridica spiritual si te face mai frumoasa.

Tinand cont ca 90%* din femei sunt de acord cu faptul ca Silk-epil 7 SkinSpa ofera doua beneficii intr-un singur aparat pentru rezultate multiple pentru piele si ca 93% confirma faptul ca ofera sanatate pielii la tine casa, noul Silk-epil 7 SkinSpa de la Braun este o reala inovatie in industria de ingrijire a pielii. *Test realizat cu consumatorii, 60 de femei, 2012, Germania

Pret recomandat:  Braun Silk-epil 7 SkinSpa – intre 630 RON si 700 RON, in functie de numarul de accesorii.

Participa la concurs in perioada 2-31 iulie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa!

Raspunde la urmatoarea intrebare si castiga noul Braun Silk-epil 7 SkinSpa:

Ce aduce in plus noul Braun silk Epil 7 Skin Spa fata de celelalte epilatoare Braun?

  • peria de exfoliere
  • ambalajul
  • 20 de pensete

PARTICIPA LA CONCURS!

Susține comunitatea Concursuri Online cu un

[/like_to_read]