Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga masini inchiriate, cutie inchiriata Aventuria, schimburi de ulei, tricouri Ferrari sau masinute Ferrari!

Concurs: Castiga masini inchiriate, cutie inchiriata Aventuria, schimburi de ulei, tricouri Ferrari sau masinute Ferrari!

[like_to_read]

Mergi cu 4inmasina in Iulie si August si noi te premiem!

Perioada promotionala 16 iulie - 18 august

Stii deja ca 4inmasina e probabil cel mai destept mod de a calatori. In 4 e mai economic, mai fun si mai eco, iar acum este chiar mai atractiv!

Daca esti printre cei mai de seama utilizatori ai platformei, te rasplatim cu premii care sa te tina cu gandul la calatorii toata vara!

Tot ce ai de facut este sa folosesti 4inmasina de cate ori vrei sa pleci la drum. Ca sa intri in promotie trebuie doar sa folosesti platforma:

  • sa acumulezi kilometri (ca sofer sau ca pasager)
  • sa iti strangi un grup cat mai mare de prieteni
  • si sa ai grija cum conduci, ca sa obtii ratinguri cat mai bune.

In plus, daca pleci la drum lung si ai masina plina, avem un premiu special pentru tine!

PREMII

  • 3x masini inchiriate Autonom: Daca ne dovedesti in cursul verii ca esti un sofer desavarsit, te lasam sa-ti alegi masina cu care vrei sa calatoresti la inceput de toamna. Nu uita sa le ceri pasagerilor sa-ti acorde rating dupa fiecare cursa incheiata, iar daca esti in top 3 cei mai buni soferi, te premiem cu o masina inchiriata pentru 2 saptamani de la Autonom.
1x cutie inchiriata Aventuria: Stim ca cel mai greu sa calatoresti in 4 e atunci cand pleci la drum lung. Dar tot atunci este si cel mai fun! Arata-ne ca ai de facut o cursa lunga cu masina plina (minim 1000 km cu 3 pasageri) si noi te echipam pentru o saptamana cu o cutie portbagaj de la Aventuria.
10x schimburi de ulei Shell Helix: Cine sta toata vara pe drumuri, trebuie sa schimbe uleiul mai rapid. Ca sa fim siguri ca gandul asta nu te abate de la planurile de calatorie, noi facem cinste cu schimbul de ulei. Si nu oricum, ci in fiecare saptamana rasplatim cu 5 litri de ulei Shell Helix cei mai activi 2 soferi, adica pe cei care au parcurs cel mai mare numar de kilometri.
10x tricouri Ferrari: Daca te numeri printre cei mai activi pasageri, e clar ca meriti sa avansezi la rangul de copilot. Iar un copilot adevarat merita un tricou pe masura. Noi oferim cate 2 tricouri Ferrari – Shell Helix pe saptamana, tu mai trebuie doar sa te pui la current cu starea drumurilor.

20x masinute Ferrari Shell-Helix: Spunem noi ca in 4 calatoriile sunt mai fun. Dar oare cati prieteni trebuie sa ai pe 4inmasina ca sa te asiguri ca fiecare calatorie va atinge potentialul maxim de fun? Asta asteptam sa ne spui tu. Iar cat timp faci calcule si testezi, poate ajungi sa te numeri printre cei mai sociabili utilizatori. Daca reusesti, noi te premiem in fiecare saptamana cu una din cele 4 masinute Ferrari Shell Helix.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]