Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga martisoare cu cristale Swarovski!
Luxurygifts.ro te invita sa imbii traditia pur romaneasca cu cele mai noi tendinte in materie de bijuterii, prinzandu-ti in piept cel mai frumos martisor!Cu cristale Swarovski si design spectaculos, bijuteriile-martisor de la Luxurygifts.ro insufletesc tinutele, atrag privirile, dar si admiratia celor din jur, pentru ca sunt accesoriile sic care transforma o zi banala intr-una cu adevarat speciala.LuxuryGifts inseamna o gama larga de cadouri si bijuterii de lux ce pot fi oferite sau purtate in diverse ocazii. Confectionate din argint sau aliaje non-alergice, placate cu aur sau platina, decorate cu cristale Swarovski sau pietre semipretioase, bijuteriile LuxuryGifts sunt alegerea perfecta pentru femeia moderna, puternica si independenta, punand perfect in valoare personalitatea celei care le poarta.Indiferent ca este vorba despre o tinuta de zi sau o rochie de seara, accesoriul ideal poarta marca LuxuryGifts. In luna martie, colectia de brose-martisor cu cristale reprezinta solutia potrivita pentru cei care vor sa faca un cadou memorabil persoanelor de sex feminin.Daca vrei sa testezi pe pielea ta efectul „wow” al martisoarelor Luxurygifts.ro in aceasta primavara, te invitam sa participi la concurs!Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs? 1. Sa accesezi site-ul  www.luxurygifts.ro, sa alegi un produs si sa ne spui de ce ti-ar placea sa-l primesti cadou. 2. Sa dai LIKE paginii de  Facebook LuxuryGifts 3. Sa dai LIKE paginii de  facebook Ele.ro 4. Sa dai SHARE produsului preferat.Trimite raspunsul tau (la cerinta 1) plus id-ul de facebook de pe care ai dat like si share (la cerinta 2 si 3 - pagina trebuie sa fie publica) pe adresa  concurs@ele.ro, impreuna cu datele de contact (numarul de telefon si adresa completa) si ai ocazia sa castigi unul dintre cele 7 premii puse in joc! (3 brose trifoi cu cristale Swarovski, 1 brosa mar cu cristale Swarovski, 1 brosa inimioara cu cristale Swarovski si 2 brose lebada cu cristale Swarovski) PARTICIPA LA CONCURS!
 
Regulament concurs:
  • Concursul se desfasoara in perioada 16 februarie – 8 martie 2012 (ora 10).
  • Participa la concurs toti userii care trimit raspunsul conform cerintelor concursului si devin fani Facebook ai paginii Ele si Luxury Gifts.
  • In data de 8 martie 2012 (dupa ora 10,30) se vor desemna 7 castigatori a cate un premiu Luxury Gifts.
  • Participantii care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Userii care au deja un cont trebuie sa isi completeze datele personale (inainte de participare) pentru a putea participa in mod valid la concurs.
  • Castigatorii vor primi e-mail de confirmare la care trebuie sa raspunda in decursul a 3 zile lucratoare, altfel premiul devine nul.
    Luxurygifts.ro