Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga hidratare pentru copii si mamici!

Concurs: Castiga hidratare pentru copii si mamici!

Copilul . ro si  Uriage Dermacare te invita la CONCURS!Un aceasta perioada in care atat pielea copiilor, cat si tenul nostru au nevoie de hidratare pentru a-si pastra echilibrul si prospetimea. Uriage ne propune sa intampinam cu bucurie chiar si zilele ploioase si racoroase.Ce trebuie sa faci? Spune-ne cum iti pregatesti tenul/pielea pentru perioada rece si ce ingredient comun sta la baza ambelor produse URIAGE de hidratare prezentate.Premii: 3 premii constand fiecare intr-un set de produse de hidratare pe baza de apa termala Uriage: un produs pentru copilul tau, 1-er Lapte hidratant x 400ml, si unul pentru tine, Aquaprecis Masca Hidratanta x 40ml Beneficii 1-er Lait Hydratant:
  • Lapte emolient, hranitor si calmant pentru fata si corp.
  • Lasa pielea supla, moale si hranita pentru multa vreme.
  • Textura fluida este neuleioasa si nelipicioasa.
  • Flacon cu pompa foarte practic si economic.
  • Recomandat pentru utilizarea in maternitati.
  • Compozitie: Apa Termala Uriage; Unt din arborele Shea (Butyrospermum parkii); Unt din seminte de arbore Illipe (Shorea stenoptera); glicerina; Aloe Vera. Hipoalergenic, non-comedogenic, fara parabeni.
Beneficii Aquaprecis Masca Hidratanta
  • Produsele din gama AQUAPRECIS se bazeaza Apa Termala Uriage si pe tehnologia H2O (Hidratare prin 2 Osmoliti) care activeaza procesele de hidratare naturala si permite retinerea cantitatii optime de apa in interiorul celulelor.
  • Masca hidratanta pentru toate tipurile de piele contine agenti anti-poluare si acid hialuronic, are o textura placuta si creeaza senzatie de prospetime. Intens hidratanta, aceasta masca-gel destinde trasaturile si reda stralucirea pielii.
Conditie de participare: Da Like si Share pe Facebook paginii  Uriage Romania | FacebookPerioada de participare: 18 septembrie - 1 octombrie Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti. PARTICIPA LA CONCURS! In perioada 20 - 23 septembrie  Uriage Dermacare participa la editia de toamna a  Baby Expo.Toti utilizatorii  Copilul . ro pot descarca de pe  forum un voucher care le poate aduce reduceri de 20% la toate produsele Uriage care nu sunt incluse in alte oferte speciale!! Voucherul poate fi folosit la standul B.05, standul Uriage de la Baby Expo.