Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga geanta, mouse si casti de la Canyon!
Avem un concurs special pentru toti cei care ne-au fost alaturi in 2012! Avem o multime de premii de la Canyon cu cele mai cool si mai urbane mouse-uri, genti sau castile uriase, numai bune pentru iarna care a venit!Stim ca va plac accesoriile urbane asa ca, impreuna cu prietenii nostri de la Canyon v-am pregatit niste cadouri menite sa va faca sarbatorile mai colorate si mai cool!Avem cinci premii cool:
  • - incepem cu o geanta din editia Rising Sun: e mare, e rezistenta si are un model de inspiratie japoneza cu niste raze rosii. Am si eu una de mai bine de un an si inca nu m-am plictisit de ea!  Detalii gasiti AICI!
  • - continuam cu mouse optic, wireless din aceeasi editie, cu model similar imprimat pe micul soricel. Traim in era wireless asa ca firele sunt OUT!  Detalii AICI!
  • - nu stim daca anul asta se poarta verdele insa avem doua mouse-uri verzi, wireless din colectia  X Ray by Hugh Turvey.
  • - la final, avem ce-i mai bun: una dintre cele mai cool perechi de casti pe care le-am avut vreodata a fost cea din  Stripes Edition. am testat multe de-a lungul timpului insa am ramas fidel lor, rock on daca va place sa simtiti bass-ul! avem una la concurs!
Ce trebuie sa faci?
  1. aboneaza-te la newsletter-ul Urban.ro  AICI
  2. lasa un comentariu in care ne spui care a fost cel mai important eveniment muzical pentru tine in 2012.
Concursul incepe astazi, 11 decembrie si se incheie pe 19 decembrie la orele 11:00, castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi si daca vor raspunde repede emailului nostru vor primi premiile pana la Craciun. De aceea, va rugam sa lasati o adresa de email valida cand comentati mai jos, una pe care o verificati frecvent.Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org si vor fi anuntati si pe  pagina noastra de Facebook. PARTICIPA LA CONCURS!