Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga cu Okazii Fashion!

Concurs: Castiga cu Okazii Fashion!

[like_to_read]

Stiai ca in Okazii Fashion se vand 7 perechi de pantofi pe ora?

Ce inseamna Okazii Fashion ?  Okazii Fashion este platforma de Fashion & Beauty ce face parte din cel mai mare site de comert online din Romania , respectiv Okazii.ro. Lansat in noiembrie 2012 cu un design complet nou , in Okazii Fashion gasesti peste 500.000 de mii de produse: articole de incaltaminte si imbracaminte, cosmetice, parfumuri, ceasuri, ochelari de soare, bijuterii si multe alte produse.

Esti vanator de oferte si discount-uri? Avem pentru tine 2 sectiuni noi:

  • FASHION TIME - in care realizam campanii dedicate magazinelor partenere cu timp limitat respectiv 14 zile. In aceasta perioada vei gasi doar produse cu discount exclusiv pe Okazii.ro;
  • OUTLET - sectiune in care magazinele ce au discount-uri permanente/sectiuni de OUTLET in propriile magazine online sunt incluse aici;

Sau brand addicted? 

Avem parteneriate cu Andreea Raicu Shop , The Body Shop, Ivatherm, Originals Romania, ELF Cosmetics.

Iti dam inclusiv sansa de a-ti expune latura creativa

In sectiunea Style-Up ai sansa de a combina intr-o tinuta produsele pe care vrei sa le achizitionezi si de a cere feedback cunoscutilor inainte de achizitie.

Participa la concurs in perioada 23 iulie- 6 august  si poti castiga unul din cele doua premii, constand in: o carte  „Mananca si arata bine”, semnata Andreea Raicu si o  Apa de Toaleta The Body Shop - Satsuma .

Intra pe  www.okazii.ro/fashion-lifestyle si descopera ofertele noastre. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre premiile oferite de magazinele noastre partenere.

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Cand s-a lansat microsite-ul Okazii Fashion & Beauty?

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]