Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga ceasuri Slazenger sau mingi de fotbal Nike, Adidas!

Concurs: Castiga ceasuri Slazenger sau mingi de fotbal Nike, Adidas!

[like_to_read]

Campania se va desfasura in perioada 17 iunie - 14 octombrie 2013 (pana la orele 23.59) pe pagina de Facebook https://apps.facebook.com/lucky-pariuri-x. Campania este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

Campania se deruleaza pe o perioada de 120 de ZILE, fiind lansata la data de 17 iunie ora 00:00 si va inceta la data de 14 octombrie 2013 ora 23:59.

MECANISMUL CONCURSULUI:

Pentru a putea participa la prezenta campanie promotionala desfasurata pe pagina de Facebook: https://apps.facebook.com/lucky-pariuri-x participantii trebuie sa indeplineaca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook, in perioada de desfasurare a Campaniei. Contul trebuie sa fie mai vechi de 15 zile si sa nu aibe mai mult de 40% din postari ca fiind cu alte concursuri.
  2. Sa intre pe pagina de Facebook https://apps.facebook.com/lucky-pariuri-x
  3. Sa dea Like paginii Pariuri X pentru a vedea detaliile concursului.
  4. Sa distribuie imaginea de pe pagina pe peretele personal, postarea trebuie sa fie facuta publica

Urmand pasii de mai sus toti utilizatorii for fi considerati participanti la Campanie.

Un participant se poate inscrie o singura data la Campania Promotionala, avand un singur cont de utilizator.

Un participant poate castiga o singura data pe toata perioada Campaniei, un singur premiu, in oricare dintre cele 120 de zile de concurs.

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre Organizator, rezulta ca procesul de participare a fost fraudat (participantii s-au inscris la campania promotionala cu mai multe conturi sau cei care s-au inscris sunt firme/organizatii/branduri), Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiile obtinute ca rezultat al activitatii lor si/sau sa restrictionezee participarea la Campania Promotionala pana la incheierea acesteia.

PREMII:

  • 15 x ceasuri Slazenger Clasic
  • 15 x ceasuri Slazenger Sport
  • 10 x mingi de fotbal Legea
  • 10 x mingi de fotbal Nike Premier League
  • 5 x mingi de fotbal Adidas F50, culoarea portocaliu cu galben
  • 5 x mingi de fotbal Adidas Olympics

DESEMNARE CASTIGATORILOR:

La fiecare 48 de ore va fi declarat un castigator in mod random, la fel si premiul pe care il va castiga va fi ales in mod random.

ACORDAREA PREMIILOR:

Dupa ce sunteti extras castigator veti primi o cere de prietenie de la Cadar Marius (https://www.facebook.com/cadar.marius) managerul acestei campanii promotionale. Vi se vor solicita printr-un mesaj privat urmatoarele date : Nume complet, Adresa de livrare, Cod Postal, Numar de telefon. Datele trebuie trimise in termen de 10 zile de la primirea mesajului.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]