Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga cate o cutie de praline Raffaello pentru tine, respectiv perechea ta! 72 de premii zilnic, in total 4104 de cutii de praline Raffaello!

Concurs: Castiga cate o cutie de praline Raffaello pentru tine,respectiv perechea ta! 72 de premii/zi, in total 4104 de cutii de praline Raffaello!

Campania promotionala "Cutia cu ganduri bune Raffaello" este organizata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 21.06.2013 - 16.08.2013.

Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu varsta minima de 18 ani, impliniti pana la data inceperii Campaniei.

Mecanismul Campaniei:

Pentru inscrierea valabila, fiecare participant trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii:

  • - participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • - participantul trebuie sa se inscrie in campanie exclusiv prin accesarea site-ului www.raffaello.ro, prin completarea unui formular de inscriere exclusiv in perioada campaniei.
  • -participantul trebuie sa foloseasca/declare pentru inscrierea in campanie numai un numar de telefon mobil valid si activ, apartinand oricareia dintre retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.

Pentru a se inscrie in campanie si a trimite un mesaj unei personae dragi, fiecare participant trebuie:

  • sa acceseze site-ul www.raffaello.ro
  • sa completeze formularul de inscriere cu urmatoarele date:
    • numele si prenumele al participantului
    • adresa de email
    • numarul de telefon mobil
    • numele si prenuele unei persoane dragi participantului catre care participantul va trimite mesajul predefinit ales
    • numarul de telefon mobil al unei persoane dragi participantului, catre care participantul va trimite mesajul predefinit ales
    • codul uni primit prin sms
  • sa aleaga un inceput de mesaj predefinit din lista disponibila in aplicatie/afisata pe site si sa il trimita, prin intermediul aplicatiei, catre numarul de telefon introdus la destinater.

Mesajul ales astfel de catre participant va fi trimis catre numarul de telefon introdus ca fiind al unei dragi, declarat de participant la destinatar.

La prima accesare a aplicatiei, dupa completarea corecta si completa a formularului de inscriere in campanie, participantul va primi in scurt timp un mesaj, prin SMS, de la numarul de telefon 1859, la numarul sau de telefon mobil, inscris pe site. Mesajul primit de la 1859 va contine o parola pe care participantul respectiv o va putea folosi pentru autentificarea sa pe site, in aplicatia campaniei, in vederea accesarilor ulterioare, in cadrul campaniei. Mesajul continand parola va fi trimis o singura data de catre organizator, exclusiv la numarul de telefon declarat de participant la inscrierea in campanie.

Destinatarul mesajului predefinit indicat de participant prin formularul disponibil in aplicatia online va primi un sms de la numarul de telefon 1859 ce va contine urmatoarele informatii:

  • inceputul mesajului selectat de participant, pe care va tebui sa il finalizeze accesand site-ul www.raffaello.ro, in pagina dedicata campaniei, unde va trebui sa completeze in mod cirect si complet, un formular de inscriere in campanie
  • numele si numarul de telefon al celui care a initiat mesajul
  • codul unic cu ajutorul careia va putea completa mesajul accesand site-ul www.raffaello.ro

Astfel, destinatarul mesajului initial, participantul care primeste prima parte a mesajului trebuie:

  • sa acceseze site-ul www.raffaello.ro
  • sa completeze la randul sau formularul de inscriere disponibil online cu urmatoarele date: codul unic primit prin SMS
  • sa aleaga un final potrivit mesajului primit din lista disponibila cu mesaje predefinite, afisate pe site
  • sa trimita prin intermediul aplicatiei mesajul ales, ca raspuns

In urma parcurgerii mecanismului campaniei de catre destinatarul mesajului, mesajul sau va ajunge la cel care a initiat mesajul, iar mesajul complet va putea fi vizualizat pe site, doar de catre initiatorul si destinatarul mesajului.

Perechea astfel formata poate castiga prin momente norocoase, cate un premiu canstand intr-o cutie de bomboane Raffaello.

Un participant poate trimite maxim 10 mesaje pe toata perioada campaniei.

Premiile vor fi acordate prin luarea in considerare a unor momente castigatoare, dupa cum urmeaza:

pentru fiecare premiu se va desemna inaintea inceperii campaniei in mod aleator cate un moment castigator. Momementele castigatoare vor fi extrase in cadrul unei trageri la sorti inainte de data inceperii campaniei, din intervalul corespunzator perioadei campaniei si respectiv din intervalul orar 09:00 - 21:00.

Va fi desemnat castigator participantul care formeaza primul mesaj intreg, imediat dupa un moment castigator sau chiar in momentul castigator, precum si perechea acestuie

Se vor acorda cate 72 de premii/zi, aferente unui numar de 36 de perchi de partipanti/zi. Fiecare premiu va consta in cate o cutie de praline Raffaello pentru fiecare participant, respectiv perechea acestuia, care compune o pereche si formeaza un mesaj intreg.

PREMIILE:

In cadrul campaniei organizatorul va acorda un numar de 4104 de cutii de praline Raffaello.

Premiile oferite prin momente norocoase vor fi expediate castigatorilor de catre agentie, la adresele indicate de catre acestia, pe cheltuiala organizatorului, prin curierat rapid.