Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga bidon de apa pentru excursii, instrument multifunctional pentru aventra, pahar in forma de nuca de coccos sau o invitatie pentru doua persoane
Totul începe cu un semnal bruiat, de pe un tărâm misterios, care practic nu ar trebui să existe. Ce urmează este o aventură mai spectaculoasă decât ţi-ai imaginat vreodată. După Călătorie Spre Centrul Pământului, Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema îţi oferă o nouă experienţă 3D incredibilă, în Călătoria 2: Insula Misterioasă.Celebra insulă din scrierile lui Jules Verne este un loc magic, al vieţuitoarelor ciudate, munţilor de aur şi pericolelor letale. Anul acesta Călătoria 2: Insula Misterioasă te poartă într-un loc aşa cum nu ai mai văzut niciodată. Din 10 februarie în 3D şi IMAX 3D.MediaPro Distribution si www.cinemagia.ro te trimit alături de Vanessa Hudgens, Michael Caine, Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Kristin Davis şi Luis Guzman în Călătoria 2: Insula Misterioasa.Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga una dintre cele 7 invitaţii pentru două persoane la  Călătoria 2: Insula Misterioasa valabile în perioada 13 februarie - 23 martie, la  Cinema City Sun Plaza Bucureşti, sau unul dintre cele 3 premii originale: bidon de apă pentru excursii, instrument multifuncţional pentru aventură şi pahar în formă de nucă de cocos.
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Care este numele actorului care îl interpretează pe Hank din Călătoria 2: Insula Misterioasă, cunoscut din seriile Fast and Furious, Get Smart, Be Cool, Walking Tall sau The Scorpion King şi supranumit “The Rock”?
  1. Vin Disel
  2. Steve Carell
  3. Dwayne Johnson
PARTICIPA LA CONCURS!