Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1000 de euro, un telefon Samsung Galaxy S3 Mini, un joc Monopoly cu cardul sau o Diploma BaniIQ garantat!

Concurs: Castiga 1000 de euro, un telefon Samsung Galaxy S3 Mini, un joc Monopoly cu cardul sau o Diploma BaniIQ garantat!

[like_to_read]

Am organizat pentru tine toate informatiile legate de venituri, cheltuieli, organizarea bugetului, economii, astfel incat tu sa poti obtine mai mult de la banii tai. 

La sfarsitul lui, vei vedea cu siguranta progresul!

Ca sa-ti aratam eficienta acestui program, iti propunem un pariu:

  1. Pasul 1: completeaza cateva date despre tine
  2. Pasul 2: testeaza-ti cunostintele
  3. Pasul 3: parcurge trainingul
  4. Pasul 4: apoi, testeaza-ti cunostintele din nou si vei primi diploma
  5. Pasul 5: nu uita sa dai click pe butonul “Afla daca ai castigat! “ pentru a afla daca ai castigat unul din premiile instant

La sfarsitul programului, vei obtine, garantat, o diploma oficiala ca ai urmat acest curs - pe care ti-o vei putea trece in CV.

Durata si locul de desfasurare a Promotiei:

  • Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei.
  • Promotia va incepe pe data de 09 aprilie 2013, si va dura pana la 30 septembrie 2013, ora 23:59:59.

Mediu desfasurare: Campania promotionala se va desfasura pe pagina de facebook www.facebook.com/BaniIQ?fref=ts si pe website www.baniiq.ro.

Premiile Promotiei:

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 3 x Telefon mobil Samsung Samsung Galaxy S3 Mini
  • 3 x Joc Monopoly cu cardul
  • 1 x 1.000 Euro
  • Primesti garantat Diploma oficiala BaniIQ

Mecanismul desfasurarii Promotiei:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • (1) Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  • (2) Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei ;
  • (3) Participantul trebuie sa aiba un cont pe site-ul de socializare www.facebook.com, un cont activ, creat pana la data de 15 martie 2013 si care este activ in momentul validarii castigatorului marelui premiu (perioada 1-15 octombrie 2013), in cazul in care aplicatia este accesta din www.facebook.com;
  • (4) Participantul trebuie sa dea like paginii in care este aplicatia, in caz contrar acesta nu o va putea deschide;

Modalitatile de inscriere in Promotie:

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 09 aprilie 2013 si pana la data de 30 septembrie 2013 (ora 23:59:59).

Participantii intra pe pagina pe care se desfasoara prezenta campanie promotionala www.facebook.com/BaniIQ?fref=ts si pe website www.baniiq.ro.

Participantii trebuie sa completeze datele personale (nume, prenume, adresa email, telefon, daca doreste sa primesca informatii despre acest program pe email, prin bifarea cu Da sau Nu aferenta campului “Doresc sa primesc informatii despre acest program, pe e-mail”, varsta – ZZ / LL / AAAA, studii absolvite, daca este clientul unei banci, prin bifarea cu Da sau Nu aferenta campului “In prezent, esti clientul vreunei banci”, si daca da, care banca din cele listate la intrebarea “Daca da, te rugam sa bifezi bancile al caror client esti”, daca a mai participat la un program de educatie financiara) si sa isi dea acordul, prin bifarea casutei “Sunt de acord cu regulamentul campanie promotionale si cu termenii si conditiile privind protectia datelor cu caracter personal”.

Participantii trebuie sa raspunda la intrebarile din testul de evaluare anterior capitolelor trainingului, format din 10 intrebari, apoi sunt redirectionati catre cele 5 capitole de training. Dupa parcurgerea capitolelor de training, participantii trebuie sa completeze testul de evaluare al cunostintelor posterior parcurgerii capitolelor trainingului, format din 10 intrebari si apoi sa dea click pe butonul “Afla daca ai castigat!“.

Un Participant se poate inscrie o singura data in campania promotionala si poate castiga un singur premiu, indiferent de tipul acestuia.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]