Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 100.000 lei si consultanta de specialitate de la sponzorul tau personal, 15 premii inedite de la asistenti sai, in fiecare saptamana de campani

Concurs: Castiga 100.000 lei si consultanta de specialitate de la sponzorul tau personal, 15 premii inedite de la asistenti sai, in fiecare saptamana de campaniei sau sute de mii de premii instant!

 

DURATA CAMPANIEI SI ARIA DE DESFASURARE: Campania Pall Mall „Planuri Mari”va incepe la data de 14 Ianuarie 2013 (ora 00:00:00) si se va incheia la data de 10 Martie 2013 (ora 23:59:59), inclusiv.DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE: Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, fumatoare, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 13 Ianuarie 2013 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania.PRODUSELE PARTICIPANTE:Produsele participante la campania Pall Mall „Planuri Mari” sunt pachetele de tigarete Pall Mall King Size (toate variantele) si pachetele de tigarete Pall Mall Extra Cut (toate variantele) care au banda de desigilare pe care este tiparit mesajul www.planuri-mari.ro. Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un talon pe care este tiparit un cod unic format din 8 caractere alfanumerice. Nu participa la aceasta Campanie pachetele de tigarete Pall Mall care nu prezinta caracteristicile descrise si nici pachetele de tigarete Pall Mall Superslims (toate variantele).MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI: Descriere Generala:
  • Campania Pall Mall „Planuri Mari” se desfasoara prin intermediul website-ului www.planuri-mari.ro (disponibil si in varianta pentru telefon mobil) sau prin SMS, la numarul 1878, numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote.
  • In perioada 14 Ianuarie 2013- 10 Martie 2013, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul participarii la campania Pall Mall „Planuri Mari” prin doua modalitati:
A. Prin SMS – codul unic format din 8 caractere alfanumerice (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1878 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote). B. Prin intermediul website-ului www.planuri-mari.ro - pentru a participa la aceasta campanie prin intermediul acestui website, consumatorii trebuie sa isi creeze cont. O persoana adulta si fumatoare isi poate crea cont prin completarea urmatoarelor informatii: numar de telefon mobil, nume, data nasterii, localitate si adresa e-mail.
  • Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Codurile pot fi introduse prin oricare din cele 3 canale: SMS, site web sau platforma de mobil. Sansele de pe toate cele 3 canale se cumuleaza in contul fiecarui participant.
  • Cu ajutorul unui singur cod valid introdus pe oricare din cele 3 canale, participantii se inscriu in tragerea la sorti pentru Marele Premiu: 100000 lei si consultanta de specialitate. Fiecare nou cod valid introdus reprezinta o sansa in plus la Marele Premiu.
  • Un Participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, indiferent de metoda folosita pentru inscriere (website, SMS sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei Campanii.
  • Pentru a putea participa la aceasta Campanie cu mai multe coduri diferite, Participantul trebuie sa trimita, pentru fiecare cod, cate un SMS sau sa le inregistreze separat pe www.planuri-mari.ro. In cazul in care va trimite in cadrul unui SMS mai multe coduri diferite, Participantul va fi inregistrat cu primul cod trecut in mesaj, celelalte coduri putand fi trimise ulterior, in mesaje diferite.
Tipuri de coduri participante Participantii pot intra in posesia a 3 tipuri de coduri, si anume:
  1.  Coduri unice tiparite pe taloanele ce se gasesc in fiecare pachet de tigarete Pall Mall participant la Campanie
  2.  Coduri bonus oferite de Organizatori persoanelor adulte si fumatoare selectate in mod aleatoriu din baza de date a companiei British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L;
  3.  Coduri cadou oferite persoanelor adulte, fumatoare de catre reprezentantii British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L;
Caracteristicile codului bonus sunt urmatoarele:
  • se activeaza numai daca a fost introdus un cod valid de pe un talon din pachetele participante (folosind acelasi cont sau acelasi numar de telefon de pe care s-a introdus codul de pe un talon din pachet);
  • un Participant poate folosi un singur cod bonus pe toata durata campaniei.
Caracteristicile codului cadou sunt urmatoarele:
  • se activeaza numai daca a fost introdus un cod valid de pe un talon din pachetele participante (folosind acelasi cont sau acelasi numar de telefon de pe care s-a introdus codul);
  • un Participant poate folosi mai multe coduri cadou pe toata perioada campaniei, dar fiecare cod cadou devine activ numai dupa introducerea a cate unui cod valid de pe un talon din pachetele participante.
Un participant poate folosi maxim un cod bonus si oricate coduri cadou pe toata durata Campaniei. La fiecare cod inregistrat in Campanie, participantul va fi instiintat instant cu privire la validitatea codului. Participantii trebuie sa pastreze taloanele din pachetele participante in original, cu codurile unice inregistrate de ei in Campanie, pentru ca in cazul in care vor castiga un premiu sa poata face dovada codului trimis. Codul de campanie este unic si poate fi folosit o singura data, indiferent de canalul folosit pentru inscrierea in Campanie. Fiecare cod trimis este inregistrat o singura data, indiferent de numarul de telefon utilizat pentru inscriere. Daca au fost semnalate mai multe incercari de inscriere ale aceluiasi cod unic, 4indiferent daca incercarile sunt de la acelasi participant sau de la participanti diferiti, respectiv acelasi numar de telefon ori numere diferite, se va lua in considerare, pentru procesare, doar prima inregistrare efectuata la prima receptionare a codului. Organizatorii isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului conturilor participantilor care incearca sa fraudeze, astfel vor fi blocate conturile celor care trimit mai mult de 10 coduri invalide consecutive, indiferent de modalitatea lor de inscriere. Daca pe perioada Campaniei, un Participant trimite 10 coduri incorecte, consecutiv, indiferent de metoda de inscriere, accesul Participantului va fi automat restrictionat. Dupa a zecea introducere consecutiva a unui cod incorect, participarea sa in Campanie va fi blocata. Pentru deblocarea contului, Participantul trebuie sa sune la linia telefonica 021/207.00.22 (numar cu tarif normal) de luni pana sambata, intre orele 9:00 - 19:00 (cu exceptia Sarbatorilor Legale).Acordarea premiilor: Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt: A. Marele premiu in valoare de 100000 Ron. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul Campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid din pachetele participante, indiferent de metoda de inscriere (website desktop sau mobil sau SMS). B. Premii saptamanale : acordate prin trageri la sorti saptamanale (conform art. 8.2). Pe website-ul www.planuri-mari.ro (doar varianta desktop), participantii vor regasi trei asistenti: Calator, Entuziast si Perfectionista. Fiecare asistent va prezenta cate 5 rezolutii diferite. Prin introducerea unui cod valid participantii pot alege una din rezolutiile prezentate pe website de catre cei trei asistenti, fiecare alegere reprezentand o sansa in tragerea la sorti pentru premiile saptamanale, dupa cum urmeaza:
  • B1. Calatorul
- participantii care aleg rezolutia “In 2013, vreau sa fiu pregatit pentru o aventura in aer liber!” prezentata de Calator, vor putea castiga prin tragere la sorti saptamanala (conform art. 8.2) un Set de drumetii. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „Anul acesta voi fi echipat pentru orice destinatie!” prezentata de Calator, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Set de calatorieSamsonite. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „Vreau sa calatoresc spre o noua destinatie!” prezentata deCalator, vor intra tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un weekend pentru 2 (doua) persoane adulte intr-o capitala europeana. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „Vreau sa plec intr-o vacanta alaturi de prietenii mei!” prezentata de Calator, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un weekend la o cabana, in Romania, cu toti prietenii tai (in limita a maxim 9 prieteni, persoane adulte). Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „In 2013, vreau sa descopar cele mai frumoase locuri din Romania!”, prezentata de Calator, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, in Romania. Se va acorda cate un premiu pe saptamana;5
  • B2. Entuziastul
- participantii care aleg rezolutia „Vreau sa descopar rapid orasul si imprejurimile!” prezentata de Entuziast, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru o Bicicleta Saracen. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „Vreau sa citesc mai mult!” prezentata de Entuziast, vor intratragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un premiu constand intr-un eBook Reader Sonysi intr-un voucher pentru carti la Carturesti. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „O sa ma apuc de fotografie!” prezentata de Entuziast, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru o camera foto profesionala Canon. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „În 2013 vreau sa am propriul meu cinema, chiar la mine acasa!” prezetanta de Entuziast, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Sistem Home Cinema HD Sony. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia “Voi fi gazda celor mai tari petreceri!” prezentata de Entuziast, vor intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Set karaoke cu sistem de sunet Sony. Se va acorda in fiecare saptamana cate un sistem karaoke impreuna cu un sistem de sunet;
  • B3. Perfectionista
- participantii care aleg rezolutia „În 2013 vreau sa fiu mereu la locul potrivit si, cel mai important, la momentul potrivit!” prezentata de Perfectionista, intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Ceas Grovana. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „Anul acesta vreau sa am mereu casa in stare perfecta!”prezentata de Perfectionista, intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Aspirator Robot Samsung. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia „Vreau ca fiecare noua zi sa inceapa perfect!” prezentata de Perfectionista, intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un set pentru mic dejun. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia “Anul acesta voi aduce o schimbare casei mele!” prezentata de Perfectionista, intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Voucher bricolaj la Practiker. Se va acorda cate un premiu pe saptamana; - participantii care aleg rezolutia "Vreau sa adaug un plus de stil camerei mele" intra in tragerea la sorti saptamanala (conform art. 8.2) pentru un Set de lampadare. Se va acorda cate un premiu pe saptamana. C. Premii instant – constand in brichete si pachete de tigarete Pall Mall King Size sau Pall Mall Extra Cut, dupa cum urmeaza: 1. Participantii care achizitioneaza pachetele de tigarete Pall Mall King Size (toate variantele) vor putea castiga instant o bricheta sau un pachet de tigarete Pall Mall King Size daca pe talonul gasit in pachetul de tigarete participant descopera text-ul „Ai castigat o Bricheta” sau „Ai castigat un Pachet”. 2. Brichete si pachete de tigarete Pall Mall Extra Cut vor fi acordate conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod din pachetele de Pall Mall Extra Cut, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu instant. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare 6cod din pachetele de Pall Mall Extra Cut primit in timp real (in momentul in care SMS-ul sau mesajul intra in sistem).Pe toata durata campaniei un participant poate castiga maxim: Marele Premiu, 120 de premii saptamanale, 3 brichete si 3 pachete de tigarete Pall Mall.TRAGERILE LA SORTI: Tragerea la sorti pentru marele premiu
  • Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului Marelui Premiu se va efectua electronic in data de12 Martie 2013, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si va fi asistata de un Notar Public.
  • Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorul dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru Marele Premiu. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti finala cu numarul de sanse acumulate pe toata perioada campaniei prin inscrierea a minim un cod valid prin intermediul website-ului sau prin SMS.
  • In cadrul tragerii la sorti finale, se vor extrage un castigator si 5 rezerve. Se va apela la rezerve in cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorilor, acestia nu pot lua legatura cu Participantul extras castigator in termenul stabilit in prezentul Regulament sau nu este validat din cauza nerespectarii a cel putin uneia dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve in ordinea in care acestea au fost extrase
  • Castigatorul Marelui Premiu trebuie sa faca dovada la cererea Organizatorilor a unui talon din pachetele participante cu un cod valid inscris pe durata Campaniei, nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).8
  • In situatia in care vor exista participanti castigatori ai premiilor constand in premii garantate sau instant care nu indeplinesc conditiile de validitate mentionate la Art. 7, premiile ramase neacordate vor ramane in posesia Organizatorilor.
Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale
  • Tragerile la sorti saptamanale se vor organiza electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei si vor fi asistate de un notar public.
  • Pentru a avea o sansa in tragerea la sorti saptamanala fiecare participant trebuie sa inscrie in Campanie minim un cod valid, indiferent de modalitatea de inscriere si sa aleaga una din rezolutiile pentru anul 2013, in saptamana anterioara tragerii la sorti. Tragerile la sorti se vor desfasura dupa cum urmeaza:
  • - pe 22 Ianuarie 2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 20 Ianuarie 2013(inclusiv);
  • - pe 29 Ianuarie 2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 27 Ianuarie 2013(inclusiv);
  • - pe 05 Februarie 2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 03 Februarie 2013 (inclusiv);
  • - pe 12 Februarie2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 10 Februarie 2013 (inclusiv);
  • - pe 19 Februarie2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 17 Februarie 2013 (inclusiv);
  • - pe 26 Februarie2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop) in perioada 14 Ianuarie 2013 - 24 Februarie 2013 (inclusiv);
  • - pe 05 Martie 2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 03 Martie 2013 (inclusiv);
  • - pe 12 Martie 2013, la aceasta tragere la sorti vor participa toti cei care au ales cel putin una din cele 15 rezolutii prezentate pe site (varianta desktop), in perioada 14 Ianuarie 2013 - 10 Martie 2013(inclusiv).
  • La fiecare tragere la sorti saptamanala se vor extrage 15 castigatori (cate un castigator pentru fiecare premiu) si 45 rezerve aferente fiecarui premiu (cate 3 rezerve pentru fiecare premiu). Se va apela la rezerve in cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorilor, acestia nu pot lua legatura cu Participantul extras castigator in termenul stabilit in prezentul Regulament sau nu este validat din cauza nerespectarii a cel putin uneia dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve in ordinea in care acestea au fost extrase.9
  • Tragerea la sorti electronica presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru fiecare premiu pentru care au optat in saptamana corespunzatoare tragerii la sorti.
  • In cazul in care va exista un premiu pentru care nu se inregistreaza niciun participant cu sanse intr-o saptamana, premiul respectiv se va reporta pentru saptamana urmatoare.
PREMIILE SI ACORDAREA LOR:Marele Premiu:
  • 100 000 lei si consultanta de specialitate (valoarea serviciilor de consultanta nu poate depasi 20.000 lei)*
Premii saptamanale:
  • Set de drumetii ce contine: cort TRIMM OHIO, rucsac MAMMUT TRION ELEMENT 30L, sac dormit TRIMMTRIMMER, binoclu NIKON ACTION VII 8X40, lanterna frontala PETZL MYO RXP, carte MAMMUT 150 YEARS
  • Set de calatorii Samsonite: B-lite Fresh - 6 piese, culori diferite
  • Weekend pentru 2 persoane, intr-o capitala europeana
  • Weekend la o cabana in Romania, maxim 10 persoane
  • Weekend pentru 2(doua) persoane, in Romania
  • Bicicleta Saracen Tufftrax Disc
  • Sony Reader PRS-T2 WiFi eBook Reader si voucher pentru carti, valabil in librariile Carturesti (valoarea voucherului este 700 RON cu TVA)
  • Camera foto digitala Canon EOS 550D + EF-S 18-55mm DC + EF 75-300mm DC
  • Sistem Home Cinema Blu-ray player
  • Full HD 3D SONY BDV-E690
  • Set Karaoke Wireless si sistem Home Cinema SONY DAV-TZ140 300W, CD, DVD, DivX, MP3, JPG, HDMI
  • Ceas Grovana Contemporary Chronograph
  • Robot aspirare Samsung Navibot VCR 8845
  • Set pentru mic dejun ce contine Espressor Krups Dolce Gusto KP2106, 1.3 l, 15 bari, Prajitor de sandwich-uri SINGER Grill for All 3 in 1 si Storcator de fructe si legume ROHNSON R450
  • Voucher bricolaj, valabil in magazinele Praktiker
  • Set de lampadare Ryan 8 1522,40 175,69 1698,09
 Premii Instant:
  • Brichete
  • Pachete Pall Mall King Size
  • Pachete Pall Mall Extra Cut
Marele premiu include: - 100.000 lei net, suma ce va fi virata in contul in lei al castigatorului; - consultanta de specialitate intr-unul din urmatoarele domenii: arhitectura /decoratiuni interioare, consultanta auto, consultanta imobiliara sau turism. Consultanta va fi oferita de un specialist, ales de Organizatori. Premiile saptamanale constand in weekend-ul pentru 2 (doua) persoane adulte intr-o capitala europeana se vor acorda dupa cum urmeaza:11
  • Pentru saptamana 14 Ianuarie 2013- 20 Ianuarie 2013 – se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Viena;
  • Pentru saptamana 21 Ianuarie 2013 - 27 Ianuarie 2013- se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Berlin;
  • Pentru saptamana 28 Ianuarie 2013 - 03 Februarie 2013- se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Roma;
  • Pentru saptamana 04 Februarie 2013 - 10 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Paris;
  • Pentru saptamana 11 Februarie 2013 - 17 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Londra;
  • Pentru saptamana 18 Februarie 2013 - 24 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Barcelona;
  • Pentru saptamana 25 Februarie 2013 - 03 Martie 2013 - se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Praga;
  • Pentru saptamana 04 Martie 2013 - 10 Martie 2013 - se va acorda un weekend pentru doua persoane adulte la Amsterdam.
Pachetul turistic oferit ca weekend intr-o capitala europeana (destinatiile sunt prezentate in Art. 9, alin. (8)) este valabil pentru 2 (doua) persoane adulte si include transport avion dus - intors, cazare pentru 2 (doua) nopti la un hotel de minim 4 stele si asigurare medicala. Orice servicii optionale suplimentare care nu sunt incluse in acest pachet de servicii turistice vor fi suportate direct de catre castigator, reprezentand cheltuielile acestuia. Pentru toate detaliile legate de data si conditiile calatoriei, precum si pentru ridicarea biletelor si a documentelor necesare, castigatorii vor fi contactati de catre Organizatori. Premiile saptamanale constand intr-un weekend la o cabana, in Romania, cu prietenii (in limita a maxim 10 persoane adulte) se vor acorda dupa cum urmeaza:
  • Pentru saptamana 14 Ianuarie 2013 - 20 Ianuarie 2013 – se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte, in zona Maramures;
  • Pentru saptamana 21 Ianuarie 2013- 27 Ianuarie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte, la Valea Ariesului;
  • Pentru saptamana 28 Ianuarie 2013- 03 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte, la Cheile Bicazului;
  • Pentru saptamana 04 Februarie 2013- 10 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte, in Statiunea Bazna;
  • Pentru saptamana 11 Februarie 2013- 17 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte, la Clisura Dunarii / Cazane;
  • Pentru saptamana 18 Februarie 2013- 24 Februarie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte, Poiana Narciselor;
  • Pentru saptamana 25 Februarie 2013- 03 Martie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte la Bran;
  • Pentru saptamana 04 Martie 2013- 10 Martie 2013 - se va acorda un weekend pentru maxim 10 persoane adulte la Gura Humorului.12
Pachetul turistic oferit ca weekend la o cabana, in Romania, cu prietenii (destinatiile sunt prezentate in Art. 9, alin. (10)) este valabil pentru maxim 10 (zece) persoane adulte si include cazare pentru 2 (doua) nopti intr-o pensiune de minim 3 stele/margarete si mic dejun. Orice servicii optionale suplimentare care nu sunt incluse in acest pachet de servicii turistice vor fi suportate direct de catre castigator, reprezentand cheltuielile acestuia. Pentru toate detaliile legate de data si conditiile calatoriei, precum si pentru ridicarea biletelor si a documentelor necesare, castigatorii vor fi contactati de catre Organizatori. Premiile saptamanale constand intr-un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, in Romaniase vor acorda dupa cum urmeaza:
  • Pentru saptamana 14 Ianuarie 2013 - 20 Ianuarie 2013 – se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, la Sibiu;
  • Pentru saptamana 21 Ianuarie 2013 - 27 Ianuarie 2013 - se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, la Gura Humorului;
  • Pentru saptamana 28 Ianuarie 2013- 03 Februarie 2013- se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, in Delta Dunarii- pe hotelul plutitor;
  • Pentru saptamana 04 Februarie 2013- 10 Februarie 2013- se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte in Statiunea Ranca;
  • Pentru saptamana 11 Februarie 2013- 17 Februarie 2013- se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, la Sighisoara;
  • Pentru saptamana 18 Februarie 2013- 24 Februarie 2013- se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, la Cheile Turzii;
  • Pentru saptamana 25 Februarie 2013- 03 Martie 2013- se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, la Viseu (inclusiv o noapte cu trenul-hotel Carpatia-Express)
  • Pentru saptamana 04 Martie 2013- 10 Martie 2013 - se va acorda se va acorda un weekend pentru 2(doua) persoane adulte, la Balea Lac.
Pachetul turistic oferit ca weekend in Romania, pentru 2 (destinatiile sunt prezentate in Art. 9, alin. (12)) este valabil pentru 2 (doua) persoane adulte si include cazare 3(trei) nopti in hotel de minim 4 stele si mic dejun). Orice servicii optionale suplimentare care nu sunt incluse in acest pachet de servicii turistice vor fi suportate direct de catre castigator, reprezentand cheltuielile acestuia. Pentru toate detaliile legate de data si conditiile calatoriei, precum si pentru ridicarea biletelor si a documentelor necesare, castigatorii vor fi contactati de catre Organizatori. Castigatorii premiilor saptamanale ce constau in excursii (weekend intr-o capitala europeana, weekend la o cabana, in Romania, cu prietenii si weekend in Romania - pentru 2 persoane)pot beneficia de pachetul turistic pana la data de 30 septembrie 2013, conform disponibilitatii de transport si cazare indicate de Organizatori. Detaliile legate de intervalele de timp si conditiile finale ale calatoriei se vor stabili strict in functie de disponibilitatile pachetelor turistice ale agentiei de turism. Organizatorii nu poarta nicio raspundere pentru eventualele reclamatii cu privire la calitatea serviciilor oferite prin pachetele turistice. Orice anulare sau modificare a datelor de calatorie rezervate de catre castigatori intra sub incidenta masurilor si penalizarilor stabilite de agentia de turism. 13 In cazul in care nu doresc sa beneficieze de excursie, castigatorii acestor premii (weekend intr-o capitala europeana, weekend la o cabana, in Romania, cu prietenii si weekend in Romania - pentru 2 persoane) pot opta pentru a primi contravaloarea excursiilor. Premiile saptamanale, in afara de cele constand in excursii, vor fi expediate prin intermediul unui curier in termen maxim de 30 zile lucratoare de la data validarii acestora. In circumstante care nu depind de Organizatori, acestia nu isi asuma responsabilitatea nerespectarii termenului mentionat anterior. In cazul in care nu sunt indeplinite conditiile de validitate stipulate in Art. 7, premiul nu va fi predat. Organizatorii nu vor acorda nici o despagubire in bani sau alte beneficii Participantilor carora li s-a alocat vreun premiu si nu indeplinesc conditiile de validare stipulate la Art. 7. In momentul primirii premiului, castigatorii trebuie sa predea curierului cuponul castigator in original si in cazul premiilor cu valoare mai mare de 600 RON sa semneze un exemplar al Conventiei Civile incheiata intre ei si agentia Grey Worldwide Romania S.R.L si sa completeze un talon cu datele personale. Castigatorii premiilor acordate prin tragere la sorti vor fi afisati pe site-ul www.planuri-mari.ro, in sectiunea Castigatori, pe masura validarii lor. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorii au dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor, cu exceptia castigatorilor premiilor ce constau in excursii (weekend intr-o capitala europeana, weekend la o cabana, in Romania, cu prietenii si weekend in Romania - pentru 2 persoane). Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii nu au posibilitatea schimbarii premiilor cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/ caracteristicilor premiilor. PARTICIPA LA CONCURS!