Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1.000 lei!

Concurs: Castiga 1.000 lei!

CafeForm Plus
CafeForm Plus va premiaza, castiga 1.000 lei.!Participati acum la concursul nostru „Slabesti si Castigi”!Primiti 1.000 lei, trimitandu-ne fotografiile de dinainte si dupa cura CafeForm Plus si marturia dumneavoastra legata de experienta incercarii acestui produs absolut exceptional, inainte de data de 31 ianuarie 2013.Nu va asumati niciun risc, doar cel de a castiga 1.000 lei, trimitand fotografiile si marturia dumneavoastra. Cu ajutorul dvs., vom putea demonstra, odata pentru totdeauna, ca intr-adevar CafeForm Plus este cea mai buna cura de slabire la ora actuala. Pentru mai multe detalii, consultati  regulamentul concursului. PARTICIPA LA CONCURS!
CafeForm Plus
 Aceste pliculete de cafea contin un extract rar de cafea verde, decofeinizata (Svetol®).cafeaua verde pentru slabit  Verde, deci neprajita, deoarece doar astfel sunt conservate toate puterile sale de ardere a grasimii.cafeaua verde pentru slabit  Decofeinizata, pentru a putea fi recomandata tuturor celor care vor sa slabeasca. Testele clinice au demonstrat ca in urma unui studiu de 60 zile, 25 persoane (fata de un numar identic de persoane carora le-a fost administrat placebo), care au primit Svetol®, au slabit, in medie, pana la 5,7% din greutatea lor initiala! Detaliile complete  aici.[youtube id="crR3bqrWygc" width="600" height="350"]
CafeForm Plus
O compozitie unica
cafeaua verde pentru slabit Svetol este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici si chinici. Bucurandu-se de o compozitie unica, Svetol este un extract obtinut printr-un procedeu traditional, care vizeaza conservarea plantei si a  identitatii extractului in raport cu materia prima.
Astfel sunt protejate moleculele active prezente in cafea :
* acizi clorogenici;
* un acid clorogenic particular, recunoscut de catre lumea stiintifica pentru efectele sale benefice asupra sanatatii;
* un raport specific si constant intre diferite familii de acizi clorogenici, care garanteaza caracterul unic al acestui extract
In compozitia Svetol nu se regasesc urmatorii constituenti, care ar putea avea efecte secundare :
* cafeina (< 2 %);
* cafestol;
* kahweo.
Aceasta cafea rara nu se prajeste, pentru a-si pastra intreaga putere de devorator de grasime. Extractul este decofeinizat, pentru ca utilizarea sa sa nu aiba alte efecte asupra organismului sau contraindicatii (in acest fel lipsesc inconvenientele cafelei normale asupra somnului sau nervilor).In plus, in CafeForm Plus se regasesc si fibre de acacia, care regleaza tranzitul intestinal, grabesc satietatea si diminueaza senzatia de foame.Actiunea reductoare a Svetol® continut de CAFEFORM PLUS a fost demonstrata in cadrul unui studiu realizat pe 50 de persoaneAsocierea supraconsumului caloric cu lipsa de activitate fizica este factorul decisiv care contribuie la cresterea excesului nostru ponderal. Ritmul metabolismului nostru incetineste, iar organismul nostru nu mai este capabil sa arda suficiente calorii pentru a tine sub control greutatea.Un studiu clinic (disponibil  aici) realizat pe un esantion de 50 de persoane, cu varste cuprinse intre 19 si 75 ani, a demonstrat din punct de vedere stiintific actiunea de slabire a Svetol® datorita efectului sau de « ardere a grasimii ».Timp de 60 zile, 2 grupuri de voluntari al caror IMC (indicele de masa corporala) depasea valoarea de 25, au fost atent monitorizate. Primului grup i s-a administrat zilnic cate o doza de 400 mg de Svetol®, in timp ce al 2-lea grup a primit un placebo.Dupa 60 zile de administrare, persoanele care luasera Svetol® pierdusera 5,7% din greutatea initiala, ceea ce corespunde unei scaderi medii de 5 kg (a se vedea mai jos):cafeaua verde pentru slabit Rezultat obtinut dupa 60 zile de administrare de Svetol®, comparativ cu placebo.