Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1.000 de lei cash sau o Geanta!

Concurs: Castiga 1.000 de lei cash sau o Geanta!

Reeija- magazin online genti si posete dama piele

[like_to_read]

După ce am aflat, în această primăvară, aproape tot  ce se poate găsi în geanta unei femei am hotărât să chemăm bloggerii și bloggerițele ca să ne cucerescă din nou cu creativitatea lor într-o competiție de vară.

Premii:

Știm că urmează concediile și că un câștig în plus în acestă perioadă este chiar binevenit, așadar concursul "Blogger X 1000" oferă trei premii:

  • Locul 1 - 1000 de lei cash
  • Locul 2 - Geanta Zafrina - o geantă minunată din piele întoarsă în valoare de 259 de lei
  • Locul 3 - Geanta Bonnie - geantă din piele naturală în care pui  tot ce ai nevoie (239 de lei)

Premiile vor fi date astfel: premiul cel mare prin transfer bancar sau prin metoda preferată de câștigătorul locului 1 iar gențile vor fi trimise la adresa stabilită de câștigători.

Ce vrem cu acest concurs? 

Ne dorim să aducem în atenția mediului online faptul că Reeija este gata să primească femeile dornice de a găsi genți din piele naturală de calitate. Pe de altă parte, vrem să creăm o legătură statornică în blogosfera românească, mai ales că sunt foarte multe bloggerițe ce scriu în domeniul fashion.

Detalii despre concurs:

În cadrul concursului participanții sunt rugați să scrie articole creative (proză, poezie, orice formă de exprimare literară scurtă) prin care evidențiază rolul genții sau poșetei în viata femeii ori are geanta ca obiect/personaj principal.

Ai putea, de exemplu, să scrii despre o geantă de piele găsită pe o bancă din parc, geantă de care te-ai îngrijit și te-a protejat în circumstanțe ciudate. Curvântul de ordine este: ficțiune (poveste, povestioară, istorioară).

Notă: articolul ce câștigă locul 1 va fi publicat și pe blogul Reeija, astfel că solicităm acceptul expres al bloggerului ce a câștigat premiul ca acel articol să fie publicat pe blogul nostru, fără a cere compensații în acest sens.

Perioada de desfășurare:

Concursul începe în data de 20 iunie 2013 și se termină pe 3 iulie. În datele de  4 și 5 iulie 2013 voi citi fiecare articol și voi da o notă. Pe data de 6 iulie anunțăm câștigătorii pe blogul Reeija și public și notele date.

Dat fiind că vor fi multe articole voi putea oferi detalii punctuale doar în cazurile în care articolele mi-au atras atenția în mod deosebit.

Condiții tehnice ce trebuie respectate în redactarea articolului:

Articolul trebuie să:

  • fie mai lung de 300 de cuvinte (nu există limită maximă)
  • respecte tema concursului (nu să lauzi Reeija sau să descrii produsele, de exemplu)
  • conțină la final un text despre organizatorul concursului cu două linkuri asemeni acestuia:  Concurs organizat deReeija, magazin online ce oferă  genți piele (sau la alegere dintre: genți piele, poșete piele, genți damă, poșete damă, genți Reeija ) Primul link către: http://reeija.ro/ Al doilea către: http://reeija.ro/categorie/genti-dama Link concurs: http://reeija.ro/pagina/concurs-blogger-x-1000

Notă: dacă vrei să adaugi poze, un clip Youtube sau orice altceva, poți face acest lucru. Atât timp cât condiția minimă, adică mai mult de 300 de cuvinte, este respectată, nu contează ce adaugi în articol.

Condiții de acceptare în concurs:

Pentru a fi acceptat în concurs trebuie să:

  • ai blog de cel puțin 6 luni
  • nu fie spam-blog (din 6 articole 5 sunt reclamă, de exemplu, ori rss scrapers sau asemenea)
  • nu fii vanator de concursuri

Blogurile acceptate vor fi afișate în lista de pe această pagină.

Cum participi efectiv? 

Pașii de participare sunt după cum urmează:

  • scrii articolul pe tema dată, având grijă să respecți și condițiile tehnice
  • promovezi articolul scris pe rețelele sociale
  • dai share la această pagină de concurs
  • trimiți email la manuel[at]reeija.ro cu linkul către articol

Succes

Le doresc tuturor participanților succes și mi-aș dori ca acest concurs să fie văzut ca o provocare prin care tu să descoperi sau să alimentezi spiritul creativ din tine. A fi blogger este suflet și artă, mai ales când vorbim de bloggeri dedicați.

Pentru întrebări lasă, te rog, un comentariu mai jos ca să știe și restul. Voi răspunde tot aici sau pe email, cum îți este mai bine.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]