Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1 iPad Mini saptamanal!

Concurs: Castiga 1 iPad Mini saptamanal!

promotie 1 euro Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi cu cardul sau sa treci de la plata cu SMS la cea cu card. In primele doua luni vei plati doar 1Euro+TVA pe luna. Din a treia luna, abonamentul revine la valoarea de 3Euro+TVA.
Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi www.voyo.ro si sa urmezi pasii indicati.BONUS: Daca ai un abonament complet activ esti inscris automat in tragerea la sorti, unde poti castiga 1 iPad Mini saptamanal.Premiul consta in 4 iPad-uri Mini.Actiunea se deruleaza in intervalul 05.12.2012-31.12.2012, in scopul cresterii numarului de abonati pe site-ul www.voyo.ro.Modul de desfasurare a actiunii:
  • Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa detina un abonament Voyo complet si activ la data anuntarii castigatorilor.
  • Castigatorii (saptamanal cate 1, in total 4) vor fi desemnati pe baza formulei rand(n), unde n este numarul total al abonatilor activi.
  • In cazul in care participantul desemnat castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, acesta va fi descalificat automat si se va alege alt castigator.
  • Administratorii site-ului www.voyo.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.
PARTICIPA LA CONCURS!