Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1 din cei 3 robotei Android Toy!
 Concurs ,, Androizi pentru Androizi" La 3 zile dupa lansarea paginii de Facebook, echipa AndroNews.ro organizeaza un concurs de promovare, pentru toata lumea, atat pentru fanii Android cat si pentru cei care nu stiu prea multe despre acest sistem de operare, intalnit pe telefoane, tablete si mai nou si pe alte device-uri.Concursul este foarte simplu,  pentru ca inscrierea dvs sa fie valida, nu trebuie decat:
  1. 1. Sa dati “LIKE” la pagina noastra de Facebook
  2. 2. Sa completati chestionarul de mai jos cu: nume, email, telefon si sa alegeti raspunsul corect la intrebarea concursului: “Care este adresa site-ului nostru?”
  3. 3. Sa postati pe Wall-ul dumneavoastra mesajul (impreuna cu link-ul paginii noastre):” Particip la concursul organizat de andronews.ro  https://www.facebook.com/andronews.ro .
Daca ati parcurs pasii de mai sus sunteti inscrisi in concursul ,, Androizi pentru Androizi” si intrati in tragerea la sorti pentru 1 din cei 3 robotei Android Toy.Nu incercati sa va inscrieti cu nume fictionale in concurs. Numele extras va fi verificat daca intruneste toate 3 conditiile pentru a fi desemnat castigator.Premiul: 3 robotei Android ToyDurata concursului: 18.01.2012 – 9.02.2012  PARTICIPA LA CONCURS! Regulament concurs