Acest concurs a expirat în data de 2017-05-07. Vezi concursurile active aici.
Castiga in fiecare dimineata, in Desteptarea, un sejur la mare pentru doua persoane oferit de Europa FM si Paradis Vacante de Vis.

Câștigă în fiecare dimineață, în Deșteptarea, un sejur la mare pentru două persoane oferit de Europa FM și Paradis Vacanțe de Vis – agentia de turism care te duce cu avionul gratis la mare.

În această vară, cei care își rezervă vacanțele prin agenția de turism Paradis Vacanţe de Vis pot avea parte de zboruri gratuite cu avionul la mare. Cursele din Timişoara, Oradea, Cluj Napoca şi Iaşi durează aproximativ o oră.

Participă la Bătălia Sexelor, în Deșteptarea, și Vlad Petreanu și George Zafiu te trimit în vacanță la mare, pentru un sejur de trei nopți, cu demipensiune, pe litoralul românesc.

Ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.