Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-11-26. Vezi concursurile active aici.
Prinde claxonul care-ţi umple rezervorul la Gazprom Petrol Stations.

Ascultă cu atenţie Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu şi Sorin Dragomir şi poţi câştiga simplu, dacă ne asculţi în timp ce te afli în trafic, un plin de rezervor la Gazprom Petrol Stations!

Prinde CLAXONUL CARE-ŢI UMPLE REZERVORUL de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00 şi poţi câştiga combustibil pentru maşina ta.

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie să te afli la volanul unei maşini, iar la semnalul de concurs “Prinde CLAXONUL care-ţi UMPLE rezervorul!”, opreşte maşina în condiţii de siguranţă şi trimite în cel mult 10 minute un SMS la 1769 (număr cu tarif normal, valabil de pe teritoriul României în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Telekom) cu textul CLAXON urmat de numele complet şi localitatea din care ne asculţi. Exemplu SMS valid: Claxon, Radu Radulescu, Bucuresti

Dacă eşti extras de calculator, intri în direct şi ai şansa să câştigi un plin de rezervor dacă răspunzi corect. Nu părăsi maşina şi pregăteşte-te să răspunzi la întrebarea lansată de  Radu Constantinescu şi Sorin Dragomir. Ei îţi vor confirma în direct la Europa FM, cu ajutorul unui claxon, dacă ai răspuns corect sau greşit:

  • pentru un răspuns „ADEVĂRAT” claxonează de 2 ori scurt
  • pentru un răspuns „FALS” claxonează lung.

Se acorda 20 de premii care constau in vouchere de carburant in valoare de 300 de lei per concurs (zi).
Valoarea totala a premiilor este de 6000 lei.

Concursul intitulat “Prinde CLAXONUL care-ti UMPLE rezervorul la Gazprom!” se desfasoara in perioada 31 octombrie – 25 noiembrie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea „Drum cu prioritate”, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 16.00 – 19.00.