Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Lem’s si Whirlpool premiaza cei mai norocosi 5 romani.

Vara asta, norocul și-a găsit adăpost în bucătăria Lem’s și îi așteaptă cu câte un voucher de 1000 de euro pe 5 români norocoși. Dacă presimțiți că aceasta este vara voastră norocoasă, de ce mai stați pe gânduri? Înscrieți-vă în concurs! În plus, dacă aveați planuri să vă remobilați bucătăria vara asta, aceasta este șansa voastră.

Cum puteți intra în posesia unui voucher de 1000 de euro oferit de Lem’s și Whirlpool?

Mergeți în oricare magazin Lem’s și achiziționați o bucătărie (minim 2 corpuri de bucătărie) și minim 3 electrocasnice Lem’s și…gata! Tot ce mai trebuie să faceți este să completați formularul de concurs cu datele dumneavoastră, seria și numărul facturii și v-ați înscris în tombola verii.

Dacă nu știți ce buăcătire Lem’s vi s-ar potrivi, le puteți explora pe toate aici . Electrocasnicele Whirlpool se potrivesc de minune cu mobila de bucătărie Lem’s. Vă puteți convinge singuri printr-un singur click

Ce puteți face cu un voucher de 1000 de euro câștigat la concurs?

La acest capitol nu credem că aveți nevoie de prea mare ajutor, poate doar de niște sugestii. Cu voucherul de 1000 de euro oferit de Lem’s și Whirlpool vă puteți mobila casa cu mobila Lem’s pe care o doriți…și așa vă mai rămân și mai mulți bani de vacanță, nu?

Lem’s și Whirlpool premiază cei mai norocoși 5 români

Vara asta, norocul și-a găsit adăpost în bucătăria Lem’s-Whirlpool și îi așteaptă cu câte un voucher de 1000 de Euro pe cei mai norocoși 5 români.

Achiziționează o bucătărie Lem’s și minim 3 electrocasnice Whirlpool, completează formularul de concurs cu nume, prenume, e-mail, număr de telefon, oraș, seria și numărul facturii și poți câștiga un voucher de 1000 de euro pe care îl poți folosi în magazinele Lem’s!