Acest concurs a expirat în data de 2017-04-30. Vezi concursurile active aici.
E vremea pentru o vacanta la soare, cu mult rasfat la mare! Castiga Batalia Sexelor si Desteptarea te trimite la mare, la Ana Hotels Europa din Eforie Nord.

E vremea pentru o vacanță la soare, cu mult răsfăț la mare! Câștigă Bătălia Sexelor și Deșteptarea te trimite la mare, la ANA Hotels Europa din Eforie Nord unde te așteaptă răsfăț cu ritualuri wellness la Ana Aslan Health Spa.

Ascultă în această săptămână, între 7:00 și 10:00, Europa FM, participă la Bătălia Sexelor și poți câștiga vacanța la malul Mării Negre.

Ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM. Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Câștigă zilnic în Deșteptarea un sejur de 2 nopti pentru 2 persoane la ANA Hotels Europa din Eforie Nord și un răsfăț cu ritualuri wellness la Ana Aslan Health Spa – Destinația perfectă pentru un time-out de la agitația urbană! Vizitează www.anahotels.ro pentru detalii și găsește pachetul care ți se potrivește!