Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Pentru toalete fara tabu, foloseste V.I.Poo!

Pentru toalete fara tabu, foloseste V.I.Poo!

Stii momentul ala cand esti in vizita la viitorii socri si iti vine sa te duci intr-un loc, dar ei nu au decat o singura baie mica si fara aerisire? Sau cand tocmai pleci usurat/a de la baia de la serviciu, ba chiar fredonezi si un cantecel dar… iti pica fata cand intra seful/sefa in cabina din care tocmai ai iesit? Sau cand e iubita ta in vizita la tine si impartiti dimineata aceeasi toaleta? Sau cand iti spui ca desi au trecut 10 de ani de convietuire te-ai saturat sa imparti aceeasi baie cu perechea ta? Sau… si lista momentelor jenante poate continua, suntem siguri ca si tu ai cateva astfel de amintiri inca vii in minte. De ce mirosul toaletei “dupa” trebuie sa fie un tabu? Chiar si vedetele de la Hollywood trebuie sa foloseasca tronul.

Fara tabu-uri, fara prejudecati! A venit timpul sa schimbam modul in care ne confruntam cu mirosurile neplacute din vasul de toaleta, cu noile spray-uri pentru WC de la V.I.Poo.

BUZZStore iti  prezinta colectia V.I.Poo pentru toalete fara miros de la AirWick. Indiferent de aroma aleasa (lamaie, lavanda sau fresh), odata pulverizat in WC, spayul V.I.Poo cu uleiuri esentiale formeaza o pelicula la suprafata apei, ce neutralizeaza mirosurile neplacute si elibereaza un parfum placut in aer. Iti poti face apoi treaba relaxat/a, fara grija mirosurilor neplacute de dupa.

Inscrie-te la cea mai fresh campanie! Hai sa scapam lumea de rusinea de a merge la toaleta!

Ce este V.I.Poo?

  • # Un spray eficient pentru WC: pana la 300 de pufuri pentru 100 de utilizari per sticla
  • # Are un ambalaj compact, convenabil
  • # Fara aerosoli, usor de transportat in geanta/rucsac

In campanie sunt disponibile 400 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 02.08.2018 - 31.10.2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Cum poti pastra produsele la finalul campaniei de testare?

  • # Postezi trei actualizari de stare pe profilul personal de Facebook sau Instagram, cu vizibilitate publica cu impresii din perioada de testare, folosind imagini cu produsul testat si numele acestuia.
  • # Postezi un review de produs pe pagina de Facebook AirWick Romania (stelute si min. 30 de cuvinte)
  • # Realizezi o recenzie (stelute/text) si pe o pagina a unui magazin online ce comercializeaza produsele (Emag, Carrefour, Mega Image).
  • # Postezi un articol pe blogul propriu, daca ai unul SAU pe un forum/ grup pe retele de socializare SAU pe o alta retea sociala decat Facebook si Instagram cu impresiile din campania de testare.
  • # Distribui filmuletul V.I.Poo pe profilul tau personal de Facebook
  • # Distribui pliantele si produsele primite in testare catre prieteni sau colegi, impreuna cu parerile tale de testare.
  • # Completezi integral, cu informatii sincere, in maxim cinci zile lucratoare de la informarea pe e-mail, chestionarul de finalizare a campaniei.
  • # Incarci in My BUZZ raportul de activitate care sa ateste postarile efectuate in campanie, asa cum apar ele la punctele 6.3.1 – 6.3.4. din regulament, in termen de maxim cinci zile lucratoare de la informarea pe e-mail.

V.I.Poo retine mirosurile neplacute in vasul de toaleta, in 3 pasi simpli!