Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Cu Algida, iubesti cumparaturile de vara! Castiga unul dintre cele 35 vouchere de cumparaturi in valoare de 300 lei fiecare!

Campania "Cu Algida, iubesti cumparaturile de vara!" se va desfasura in perioada 19 iunie 2017 - 31 iulie 2017.

La aceasta campanie participa toate sortimentele de inghetata din marcile Algida si Napoca, comercializate in reteaua de magazine Auchan Hypermarket din Romania.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Napoca sau Algida participant la campanie si sa trimita catre organizator in perioada de desfasurare a acesteia numarul si data bonului fiscal ce face dovada achizitionarii produsului participant in perioada campaniei, urmat de cuvintele "Auchan" (numele magazinului de unde a achizitionat produsul participant), folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

  • prin SMS transmis la numarul 1747 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom);
  • prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe www.iubesteinghetata.ro;

Un bon fiscal va putea fi inscris in campanie doar prin una dintre modalitatile de inscriere.

Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal pe care l-au mentionat la inscrierea in campanie, fapt ce atesta achizitia de produse participante, in original, pentru validarea ulterioara a castigarii premiului. Bonul fiscal prezentat pentru validare trebuie sa fie cel original, intreg, nemodificat si lizibil, identificabil prin numarul care trebuie sa coincida cu cel inscris in campanie.

In cadrul acestei campanii sunt oferite 35 de premii, ce constau in cate 6 vouchere (cupoane valorice) de cumparaturi in Auchan in valoare de 50 lei (TVA inclus) fiecare voucher, valoarea totala a unui premiu este de 300 de lei.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti care vor avea loc la sediul agentiei, in prezenta unui reprezentant al acesteia si a unui reprezentant al organizatorului, astfel:

  • in data de 10.07.2017 vor fi desemnati primii doi castigatori, dintre toate inscrierile validate in intervalul 19 iunie - 09 iulie 2017;
  • in data de 04.08.2017 vor fi desemnati primii doi castigatori, dintre toate inscrierile validate in intervalul 10 iulie - 31 iulie 2017;