Acest concurs a expirat în data de 2017-05-25. Vezi concursurile active aici.
Cupio in the City reprezinta o gama de lacuri de unghii profesionale, disponibile intr-o multitudine de nuante si concepute dupa o tehnologie inovativa.

Cupio in the City reprezinta o gama de lacuri de unghii profesionale, disponibile intr-o multitudine de nuante si concepute dupa o tehnologie inovativa. Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Cupio in the City sunt gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte de calitate! Aliatul tau cand doresti sa arati fabulos si sa fii mereu increzatoare si frumoasa, Cupio in the City asigura rezistenta de durata pe unghii, uscare rapida si luciu puternic.

Iata avantajele Cupio in the City: rezistenta si durabilitate pe unghii; luciu puternic; uscare rapida; aplicare rapida si uniforma datorita pensulei speciale; culori diverse si deosebite; acoperire perfecta.

Formula exclusiva a lacului de unghii Cupio in the City are rolul de a conferi un look perfect, iar pasii recomandati sunt urmatorii:

  1. Se aplica Base Coat sau alt tratament pe unghiile uscate si degresate.
  2. Mentinand partea plata a pensulei paralel cu unghia, se aplica un strat de lac de unghii Cupio incepand cu centrul unghiei, dupa care se coloreaza partile laterale ale unghiei. Se repeta aplicarea.
  3. Se aplica un strat de Top Coat, sigiland cu atentie unghia.
  4. Pentru a accelera uscarea lacului de unghii, se poate aplica Quick Drop.
  5. La final, se aplica ulei de cuticule pentru a le hidrata si a le reda un aspect sanatos.

Rezultate exceptionale sunt acum la indemana oricui! Gramaj: 15ml. Mai multe detalii pe http://cupio.ro

Participa la concurs in perioada 3 - 24 mai 2017 raspunde corect la intrebarea "Care sunt avantajele Cupio in the City?" si poti castiga unul dintre cele 3 kituri pentru ingrijirea unghiilor, oferite de Cupio!