Acest concurs a expirat în data de 2018-05-09. Vezi concursurile active aici.
De Ziua Internationala a Mamei, ti-am pregatit un video ce poate fi personalizat cu mesajul tau din suflet. Transmite-i gandurile tale si intra in concurs.

Mulțumesc mamă!

Pare cel mai firesc lucru din lume. Banal, obișnuit, de când lumea. Același, de generații. Dar a fi mamă e departe de orice lucru obișnuit. Sau banal. Sau pur și simplu moștenit.

E despre iubire fără condiții sau termen de valabilitate, despre sacrificiu și generozitate, despre a oferi fără să aștepți nimic înapoi.

Pe 6 mai sărbătorim Ziua Internațională a Mamei.

Paznic de noapte, prieten de joacă, războinic pentru lucrurile în care crezi pentru familia ta, partener de petrecere sau confidentul care niciodată nu trădează, sufletul momentelor în familie, pe care singură le pregătește cu sufletul.

Și cea care știe că dragostea e singura resursă care crește din ea însăși.

Și care nu se teme, oricât de greu ar fi fost, să o ia mereu de la început.

Și dacă să crești oameni și să hrănești suflete e un lucru obișnuit și firesc, tuturor mamelor din lume le spunem, atunci, un simplu “Mulțumesc”.

Creează un mesaj personalizat și înscrie-te la concurs!

Săptămâna aceasta te încurajăm să-i spui mamei tale cât de importantă este pentru tine. Personalizează videoul nostru cu mesajul tău și distribuie-l pe Facebook, în perioada 6-8 mai. Poți câștiga unul dintre cele 3 bonuri de cumpărături în valoare de 500 lei.

Cum poți face asta?

  • Completează câmpurile de mai jos și generează linkul.
  • Copiază linkul generat și postează-l public pe profilul personal de Facebook, folosind în descrierea postării #MultumescMama.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul concursului.