Acest concurs a expirat în data de 2018-10-20. Vezi concursurile active aici.
Testeaza inovatiile Rowenta!

Fiecare dintre noi am experimentat zile in care parca totul e pe dos. Chiar si parul! Pentru ca tu sa fii mereu in forma, Rowenta inoveaza zi de zi in styling. In noua campanie de testare BUZZStore, iti oferim solutia ideala pentru parul tau.

Testeaza inovatiile Rowenta!

Pentru femei, Rowenta lanseaza acum cele mai noi trenduri in ingrijire si styling acasa, cu noile perii si placi de par sau uscatoare ce ofera protectie maxima pentru firul de par.

Daca esti barbat, te invitam sa descoperi cat de usor poate fi ritualul de ingrijire a barbii sau a parului corporal. Rowenta si-a propus sa te ajute sa ramai in trend in materie de barba si tunsoare în 2018.

In campanie sunt disponibile 100 de locuri. Campania se desfasoara in perioada 27 iulie 2018 - 19 octombrie 2018.

Participa acum la campania de testare BuzzStore. Pentru a te inscrie, te rugam sa te autentifici  aici - esti la un click distanta!

Completeaza chestionarul de selectie si fii cat mai sincer/a. Nu uita! Nu exista raspunsuri corecte sau gresite!

Sunt selectati acei Buzzeri al caror profil este potrivit produselor propuse spre testare. Pachetul de testare BUZZStore contine: 1 produs de ingrijire a parului Rowenta. In campanie sunt disponibile spre testare 7 modele de aparate (TN9300, TN9160, SF7660F0, CV6065, CF3810F0, CF7830, CF5820F0), repartizarea acestora realizandu-se de organizator in functie de profilul fiecarui participant.

 

BUZZStore este prilejul de intalnire intre consumatorii obisnuiti, lideri de opinie in grupurile lor de prieteni, si marcile lor preferate. Pentru comunitatea noastra de ambasadori de brand in continua crestere, oferim spre testare, in mod gratuit, in schimbul unei opinii sincere, cele mai noi produse si servicii de pe piata.