Acest concurs a expirat în data de 2018-05-05. Vezi concursurile active aici.
ELLE si Estée Lauder te invita la concurs: castiga unul dintre cele 10 premii, fiecare constand intr-un fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Mak

ELLE si Estée Lauder te invită la concurs: câștigă unul dintre cele 10 premii, fiecare constând într-un fond de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10.

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10 te ajută să ai un chip fresh, impecabil, timp de 24 de ore.

Fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up SPF 10 are o textură ușoară, fără uleiuri, fără parabeni și își păstrează proprietățile timp de 24 de ore, indiferent că te confrunți cu căldură, umiditate sau alți factori de mediu.

Astfel, poți să arăți la fel de fresh indiferent dacă programul ți se prelungește târziu în noapte, de la birou la cină, de la cină la petrecere… sau chiar și până dimineața următoare!

O formulă unică, performantă, cu proprietăți hidratante și care îngrijește pielea, în plus, nu conține parfum, parabeni și nu blochează porii. Un ten frumos este un ten sănătos, iar fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Make-up are SPF 10 și te va proteja de efectele nocive ale razelor solare.

Participă la concurs și poți câștiga unul dintre cele 10 fonduri de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place SPF 10. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea de concurs.

Concursul este valabil în perioada 24 aprilie – 4 mai 2018.